• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Νέος χορηγός για τη Tech 3!
H MMCG με έδρα την Αγγλία
Νέα 31/01/2013 - 09:57

Μια βραβευμένη στο χώρο της εταιρεία, η Maria Mallaband Care Group (MMCG) – ιδρυτής της οποίας είναι ο Phil Burgan που είναι ενθουσιώδης οπαδός του μηχανοκίνητου αθλητισμού – θα είναι ο πρώτος χορηγός της Tech 3 στη Moto2!

 

«Έχω πάθος και θέλω να φροντίζω για το μέλλον του Βρετανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και μια τέτοια ευκαιρία, η συνεργασία ανάμεσα σε MMCG και Tech 3, ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να απορρίψω!», τόνισε ο Burgan και συνέχισε δηλώνοντας την πίστη του στον Βρετανό Danny Kent: «Πιστεύω ότι ο Danny Kent έχει τη δυναμική να γίνει ο καλύτερος Βρετανός αναβάτης όλων των εποχών!».

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η MMCG έχει – ανά καιρούς – υποστηρίξει αρκετά Πρωταθλήματα δύο και τεσσάρων τροχών και επιπροσθέτως ήταν και προσωπικός χορηγός του δυο φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα Superbike, James Toseland. Παράλληλα, ο Burgan είναι ο ιδρυτής της Αγωνιστικής Ακαδημίας Phil Burgan (PBRA) το 2007, ένα πρόγραμμα που στηρίζει οικονομικά και παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε Βρετανούς αναβάτες και ομάδες.

 

Επόμενο άρθρο »

105.870 ευρώ για το Ίδρυμα Marco Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο Rossi μπορεί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα