• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
105.870 ευρώ για το Ίδρυμα Marco Simoncelli
Μια δωρεά από τη San Carlo
Νέα 31/01/2013 - 10:29

Πριν από μερικούς μήνες, η San Carlo πήρε την πρωτοβουλία Super Message Sic η οποία έδινε τη δυνατότητα στους Ιταλούς οπαδούς να στείλουν ένα SMS – με κόστος στα 2 ευρώ – και να αφιερώσουν το προσωπικό τους μήνυμα για τον αξέχαστο Marco Simoncelli. Πολλά από αυτά τα μηνύματα μάλιστα, μπορούσε να τα δει κανείς στη φόρμα του Alvaro Bautista στον τελευταίο αγώνα του 2012 στη Βαλένθια.

 

Αργότερα, μέρη από τα φέρινγκ βγήκαν σε δημοπρασία στο e-Bay και συγκέντρωσαν 2.520 ευρώ, ενώ τα SMS απέφεραν 5.870 ευρώ και η San Carlo προσέφερε άλλα 100.000 ευρώ στο Ίδρυμα. Παράλληλα, πέρα από τα χρήματα αυτά, η San Carlo προσέφερε και στο Μουσείο του Marco Simoncelli, στο Coriano, τον τοίχο που υπέγραφαν οι οπαδοί του “Sic” στο φετινό Dedikato!

 

«Ο Marco ήταν ένας από εμάς…», υπογράμμισε ο Alberto Vitaloni, ο Πρόεδρος της San Carlo. «… διότι στα δυο χρόνια που ήταν μαζί μας, κυριολεκτικά εισέβαλλε στην οικογένειά μας και όλοι όσοι τον γνώρισαν, εκτίμησαν τη χαρά, το πάθος και την ακατάσχετη επιθυμία του να κερδίζει! Με αυτόν τον τρόπο διατηρούμε τη μνήμη του ζωντανή και παραμένουμε δίπλα στην οικογένειά του, υποστηρίζοντας τις εργασίες του Ιδρύματος Marco Simoncelli».

 

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Came IodaRacing

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Νέος χορηγός για τη Tech 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα