• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Came IodaRacing
H μοτοσυκλέτα και οι αναβάτες της ομάδας για το 2013
Νέα 31/01/2013 - 12:09

Η Came IodaRacing παρουσίασε, σε εκδήλωση που έγινε χτες στο Dosson di Casier, τη μοτοσυκλέτα και τους αναβάτες της, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο MotoGP και στη Moto2. Στη μεγάλη κατηγορία, η ομάδα θα αγωνιστεί με τους Danilo Petrucci και Lukas Pesek, ενώ στη μεσαία κατηγορία θα έχει στις τάξεις της τον Johann Zarco.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ!», τόνισε ο Petrucci. «Είναι η δεύτερη χρονιά μου στο MotoGP και θέλω να ευχαριστήσω την IodaRacing, τη Suter και τη BMW για την υποστήριξή τους και τη σκληρή δουλειά. Θέλω να πω ότι θα βάλω τα δυνατά μου κι ελπίζω να ανταμειφθούμε με τα αποτελέσματα που μας αξίζουν». Από την πλευρά του, ο δεύτερος Τσέχος του φετινού grid της μεγάλης κατηγορίας, Lukas Pesek, σχολίασε: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, όχι μόνο διότι επιστρέφω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από 2 χρόνια, αλλά και διότι θα είμαι στο MotoGP. Κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι σε τέλεια κατάσταση και αναμένω τη νέα σεζόν με μεγάλο ενθουσιασμό! Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Giampiero Sacchi (σ.σ. ο CEO της ομάδας) και την Came, για την ευκαιρία αυτή, καθώς και όλους τους οπαδούς μου στη Τσεχία για την υποστήριξη και την αγάπη τους».

 

Έτοιμος για νίκες παρουσιάστηκε ο Johann Zarco, ο οποίος παραδέχτηκε ότι φετινός στόχος του είναι μια από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Moto2! «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μιας εκ των καλύτερων ομάδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Είχα την ευκαιρία να πάρω μια γεύση από τις αποδεδειγμένα καλές δυνατότητες των μηχανικών μας στη Βαλένθια και πρόσφατα επισκέφτηκα το εντυπωσιακό Αγωνιστικό τους Τμήμα. Δεν αρνούμαι ότι στόχος μας φέτος είναι να παλέψουμε για μια από τις πρώτες θέσεις! Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι δοκιμές, όπου με περιμένει πολύ δουλειά για να βρω καλή αίσθηση πάνω στη Suter μου. Δεν γνωρίζω σε βάθος τη μοτοσυκλέτα μου, αλλά είχα έντονο συναίσθημα όταν την οδήγησα για πρώτη φορά στη Βαλένθια. Είμαι εδώ με μοναδικό στόχο τη νίκη και θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ».

 

Επόμενο άρθρο »

Aoyama: Αργεί η διαδικασία ανάρρωσης

« Προηγούμενο άρθρο

105.870 ευρώ για το Ίδρυμα Marco Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα