• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, οι χρόνοι στις 14:00
Βρέχει στη Μαλαισία
Νέα 04/02/2013 - 11:17

Στα μισά περίπου της δεύτερης ημέρας του τεστ στη Μαλαισία, τα πράγματα κυλούν ήρεμα για τις CRT ομάδες, με τη βροχή να πέφτει συνεχώς και τους έξι αναβάτες να παραμένουν για λίγο χρόνο στην πίστα, δοκιμάζοντας τόσο τη νέα διαθέσιμη ηλεκτρονική, όσο και τη νέα γόμα της Bridgestone που εξελίχθηκε ειδικά για τις CRT μοτοσυκλέτες.

 

Στους λίγους γύρους που έγιναν στο βρεγμένο, ήταν ο Danilo Petrucci – όπως και χτες – αυτός που ξεχώρισε, σημειώνοντας (για την ώρα) τον καλύτερο χρόνο στα 2.23.456. Τα προβλήματα δεν έλειψαν και σήμερα, κι έτσι ο Ιταλός αναβάτης αναγκάστηκε να διακόψει τις προσπάθειές του μόλις στον τέταρτό του γύρο. Λίγο καλύτερα ήταν τα πράγματα για τον Hector Barbera, ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει 7 γύρους μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα, σημειώνοντας καλό χρόνο στο βρεγμένο: 2.32.375. Αυτοί ήταν και οι δυο αναβάτες, ο χρόνος των οποίων καταγράφηκε επίσημα μέχρι τις 14:00 ώρα Μαλαισίας.


Από την άλλη, ο ομόσταυλος του Barbera, Hiroshi Aoyama, έκανε μερικούς γύρους – χωρίς transponder – για να δει την κατάσταση του καρπού του, με τον Ιάπωνα οδηγό να παραπονιέται για έντονο πόνο ειδικά στις αλλαγές κατεύθυνσης. Τέλος, στα pits παρέμειναν οι Edwards – κατάφερε να κάνει ένα γύρο χτες – και Claudio Corti, με τον τελευταίο να μην έχει φορέσει καν τη φόρμα και το κράνος του ακόμα!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang, CRT Τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Έκοψε την πίτα το Varadero Club Hellas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα