• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, CRT Τεστ
Βροχή και προβλήματα τη δεύτερη ημέρα δοκιμών
Νέα 04/02/2013 - 15:45

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ανεπίσημη ημέρα δοκιμών στη Μαλαισία, με τους έξι αναβάτες να αντιμετωπίζουν – πέρα από τα προβλήματα τεχνικής φύσεως – και τον άσχημο καιρό, με τη βροχή να πρωταγωνιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας! Ο Danilo Petrucci βγήκε πρώτος – και πάλι – στην πίστα, αλλά μετά από 4 γύρους αναγκάστηκε να αποσυρθεί στα pits με τεχνικό πρόβλημα.

 

Και σήμερα ο Ιταλός δεν χρησιμοποίησε από την αρχή τη νέα ECU, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι αν και η ομάδα (Came IodaRacing) έφερε δυο μοτοσυκλέτες στη Μαλαισία, τα εξαρτήματα δεν έφταναν και για τις δυο με αποτέλεσμα το δίδυμο να μοιράζεται την ίδια μοτοσυκλέτα! Παρά τις δυσκολίες, o Lukas Pesek κατάφερε να κάνει 19 γύρους, παίρνοντας την άτυπη 3η θέση.

 

Ο Hiroshi Aoyama δεν βγήκε καθόλου το απόγευμα – είχε νιώσει έντονους πόνους στον καρπό του το πρωί – ενώ ο Hector Barbera έκανε 20 γύρους όχι χωρίς προβλήματα, όπως άλλωστε συνέβη και την Κυριακή. Ο Colin Edwards επιτέλους μπόρεσε και βγήκε στην πίστα, αλλά μόνο για οκτώ στο σύνολο γύρους, με τον ομόσταυλό του Claudio Corti να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και να μένει στους εφτά.

 

Ως εκ τούτου, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες και οι αναβάτες περίμεναν αυτές τις δυο ημέρες για να συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες για τη νέα ECU και τη νέα γόμα της Bridgestone, τα πολλά προβλήματα και ο καιρός τους εμπόδισε, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό. Πάντως, από αύριο ξεκινά επίσημα το τριήμερο τεστ στη Sepang, με τους έξι αναβάτες και τις ομάδες τους να έχουν την ευκαιρία να επιλύσουν κάποια από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

 

 

Δείτε τους χρόνους στη δεύτερη φωτό!

 

Επόμενο άρθρο »

Test-Teaser: H 1199SSTK στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα