• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσγειωμένος ο Marquez!
Το σημερινό αποτέλεσμα δεν αποτελεί σημείο αναφοράς
Νέα 05/02/2013 - 15:41

Άνετος για μια ακόμη φορά στη νέα του μοτοσυκλέτα, ο Marc Marquez απέδειξε την ταχύτητά του και στη μεγάλη κατηγορία, με το νεαρό Ισπανό να κερδίζει τις εντυπώσεις μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα, όταν και βρισκόταν στην πρώτη θέση της κατάταξης με τους χρόνους!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 ήταν ευδιάθετος και συνέχισε να έχει καλή αίσθηση πάνω στην πιο δυνατή μοτοσυκλέτα του, αναγκάζοντας και τον ίδιο τον Rossi να δηλώσει – στο περιθώριο της πρώτης ημέρας – ότι ο Marquez είναι εδώ και θέλει από την πρώτη του χρονιά στο MotoGP να πάρει το Πρωτάθλημα! Πάντως, παρά τους πολύ καλούς και σταθερούς του χρόνους, ο νεαρός αναβάτης του HRC δήλωσε ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα», τόνισε στις επίσημες δηλώσεις του. «Πάντοτε υπάρχει μια κάποια νευρικότητα μετά από απουσία μερικών μηνών. Πίστευα ότι θα μου έπαιρνε λίγο περισσότερο να βρω τον εαυτό μου πάνω στη μοτοσυκλέτα, ωστόσο ένιωσα πολύ άνετα ήδη από τους πρώτους γύρους. Ανέκτησα την εμπιστοσύνη μου από το ξεκίνημα, αν και είναι προφανές ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Δεν πιστεύω ότι το σημερινό αποτέλεσμα θα πρέπει να αποτελεί σημείο αναφοράς, διότι όλοι μας δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Εστίασα κυρίως στο να βρω ένα καλό στήσιμο και να νιώσω άνετα στη μοτοσυκλέτα. Προσπάθησα να κάνω κι έναν καλό χρόνο, ώστε να έχει νόημα η σημερινή ημέρα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δουλεύουμε στην επιτάχυνση

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τώρα το διασκεδάζω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα