• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τώρα το διασκεδάζω!
Αυτή είναι η μοτοσυκλέτα που ταιριάζει στο στυλ μου!
Νέα 05/02/2013 - 15:04

Ο Valentino Rossi έκανε μια εκπληκτική επιστροφή πάνω στην εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Yamaha, με τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να ολοκληρώνει στην 4η θέση της κατάταξης, στην πρώτη ημέρα δοκιμών στη Μαλαισία, δοκιμάζοντας πράγματα και χωρίς να ενδιαφέρεται για τους χρόνους.

 

Αυτό που φάνηκε σήμερα είναι ότι τα δυο καταστροφικά χρόνια του Vale στη Ducati, δεν έκαμψαν το φρόνημά του ή τις δυνατότητές του και ο 33χρονος πολύ-Πρωταθλητής βρισκόταν στην πρώτη θέση της κατάταξης μέχρι αργά το μεσημέρι! Η ελπιδοφόρα επανεμφάνιση του Ιταλού στο εργοστάσιο με το οποίο έχει κατακτήσει 4 Παγκόσμιους Τίτλους, δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη και από τους οπαδούς του, των οποίων το χαμόγελο έχει επιστρέψει για τα καλά στα χείλη! Σήμερα ήταν η πρώτη του ευκαιρία να κοντραριστεί με τον ομόσταυλό του και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo, με τον Vale να δηλώνει ανακουφισμένος που είδε ότι είναι ακόμη ανταγωνιστικός!

 

«Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την πρώτη ημέρα», σχολίασε στις πρώτες του δηλώσεις ο Valentino Rossi και συνέχισε: «Μετά από δυο δύσκολα χρόνια έχεις πολλά ερωτηματικά, ωστόσο από την πρώτη στιγμή ήμουν γρήγορος και βελτιωνόμουν κάθε φορά που έβγαινα στην πίστα. Η αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι όπως και παλιά, είμαι λοιπόν πολύ ικανοποιημένος και το διασκεδάζω! Δουλέψαμε σήμερα και στο στήσιμο και σημειώσαμε κάποια πρόοδο. Είναι ενθαρρυντικό το ότι δεν είμαστε μακριά από τους πρώτους!»

 

«Βέβαια, πρέπει να πω ότι ήταν μικρή έκπληξη το γεγονός ότι ήμουν από την αρχή γρήγορος, διότι πρώτος εγώ είχα αμφιβολίες. Ωστόσο αυτή είναι η μοτοσυκλέτα μου και ταιριάζει στο στυλ μου. Το επίπεδο φέτος είναι πολύ υψηλό, ο Pedrosa και ο Lorenzo είναι απίστευτα γρήγοροι, ενώ εκπληκτικός είναι και ο Marquez. Είμαστε όμως κοντά. Οι μηχανικοί μου είναι και αυτοί ικανοποιημένοι και κάθε αλλαγή που κάνουμε μετράει». Τέλος, ο Ιταλός σούπερ-σταρ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ομόσταυλό του – και μεγάλο του αντίπαλο στο δρόμο για το δέκατο Πρωτάθλημα – Jorge Lorenzo: «Ο Lorenzo και οι μηχανικοί του έκαναν εξαιρετική δουλειά με τη μοτοσυκλέτα. Το μοτέρ των 1000cc είναι πιο ευκολοδήγητο και τα ηλεκτρονικά έχουν καλή αίσθηση».

 

Επόμενο άρθρο »

Προσγειωμένος ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, ημέρα 1η: Μπροστά ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα