• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, οι χρόνοι στις 15:00
Μπροστά ο Dani, 3ος ο Rossi, 1η πτώση Marquez!
Νέα 07/02/2013 - 10:05

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές σήμερα το πρωί, στην 3η και τελευταία ημέρα δοκιμών στην πίστα της Sepang, με τους αναβάτες να βγαίνουν στην πίστα και να αναλαμβάνουν δράση πάνω στις μοτοσυκλέτες τους. Με τον καιρό σύμμαχο, ο ρυθμός των περισσοτέρων βελτιώθηκε, κάτι που όμως δεν ίσχυσε και για τον Marc Marquez, με το νεοφερμένο στην κατηγορία να σημειώνει την πρώτη του πτώση πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα!

 

Ταχύτατος πάνω στην RC213V του ήταν από την αρχή ο Dani Pedrosa, ο οποίος δεν αφήνει σε κανέναν περιθώριο να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του! Ο χρόνος του Ισπανού της Honda έπεσε κι άλλο και πλέον “γράφει” 2.00.100! Ο Ισπανός αναβάτης δεν θα βγει στην πίστα το απόγευμα, καθώς όπως αναφέρει η ομάδα του έχει ολοκληρώσει όλες τις προγραμματισμένες εργασίες, ενώ και ο ίδιος τόνισε ότι στις δοκιμές δεν τον ενδιαφέρουν οι χρόνοι! Πάντα πίσω του, ο συμπατριώτης του και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, ο οποίος υπολείπεται 0,329 του δευτερολέπτου. «Στόχος μου είναι το 2.00!», τόνιζε χτες ο Valentino Rossi και αυτό το κατάφερε ο ανανεωμένος Ιταλός, ο οποίος πριν το μεσημεριανό διάλειμμα σταμάτησε το χρονόμετρο στα 2.00.542, με τη διαφορά του από την κορυφή να παραμένει στο +0,4 σταθερά.

 

Ο Marquez – ο οποίος δεν έπαθε κάτι σοβαρό από την πτώση του – βρίσκεται στην 4η θέση με καλύτερο χρόνο στα 2.00.636, αφήνοντας στην 5η θέση έναν εντυπωσιακό Cal Crutchlow, ο οποίος – χωρίς να έχει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στη μοτοσυκλέτα του – καταφέρνει να πλασάρεται στο γκρουπ των πρώτων, όντας παράλληλα και ο τελευταίος που έπεσε από το όριο του 2.01! Από εκεί και κάτω έχουμε τον Stefan Bradl να παίρνει την 6η θέση, με τον Bautista να συνεχίζει να ψάχνει το στήσιμο που θα του επιτρέψει κάτι καλύτερο από το +1,4 διαφοράς από τους πρώτους.

 

Βελτιωμένη θέση για τον εργοστασιακό της Ducati, Nicky Hayden, ο οποίος φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην 8η θέση, χωρίς ωστόσο να έχει βελτιώσει τον καλύτερό του χρόνο από χτες. Αντίθετα, ο ομόσταυλός του κέρδισε μερικά δέκατα σε χρόνο και είναι 9ος στη λίστα, 0,161 πίσω από τον Nicky. Τη δεκάδα ολοκληρώνει ο Bradley Smith ο οποίος θα περιμένει το απόγευμα – καιρού επιτρέποντος – για να βελτιώσει το χρόνο του από χτες. Εντυπωσιακός ο Aleix Espargaro πάνω στην ART του, έχει διαφορά στα 2,5 δευτερόλεπτα από την κορυφή και αφήνει πίσω του τον αναβάτη της Pramac, Andrea Iannone. Ο ομόσταυλος του τελευταίου, Ben Spies, δεν θα βγει στην πίστα καθώς αποφάσισε να ξεκουράσει τον τραυματισμένο του ώμο. Κάτω από τον Ιταλό της Pramac είναι ο δοκιμαστής της Honda, Kosuke Akiyoshi, o οποίος είναι στη σέλα της μοτοσυκλέτας των ιδιωτών, την οποία εξελίσσει εδώ και καιρό το HRC με σκοπό να την πουλά σε ενδιαφερόμενες ομάδες. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Nakamoto παραδέχτηκε σήμερα ότι η εξέλιξη της τελευταίας βρίσκεται πίσω στο χρονοδιάγραμμα, ωστόσο θα είναι έτοιμη για τις ομάδες στις δοκιμές της Βαλένθια.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι μέχρι τις 15:00 (τοπική ώρα) στην τελευταία φωτό!

 

Επόμενο άρθρο »

Η Suzuki στις δοκιμές της Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: O Rossi διάλεξε 3 φωτογραφίες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα