• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki στις δοκιμές της Sepang
“Τους περιμένουμε”, σχολιάζει ο Javier Alonso
Νέα 07/02/2013 - 10:37

«Μας επισκέφτηκαν, ρίχνουν μια ματιά και εμείς τους προσφέραμε τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε δοκιμές, οποτεδήποτε νιώσουν έτοιμοι. Αυτό είναι που σκέφτονται αυτή την στιγμή, τις πιθανότητες και το πώς θέλουν να συνεχίσουν με το πρόγραμμά τους», δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Dorna, αναφορικά με την επιστροφή της Suzuki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Ο Γιαπωνέζος κατασκευαστής επισκέφτηκε χτες την πίστα της Sepang, ενώ – όπως έγινε γνωστό – δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση για το αν θα επιστρέψει το 2014 στο MotoGP! «Ακόμα το συζητούν και εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο, δουλεύουν στο project τους και πιστεύω ότι θα έχουν σημαντικές συναντήσεις φεύγοντας από εδώ. Εμείς τους περιμένουμε… οι πόρτες μας είναι ανοιχτές!», σχολίασε ο Javier Alonso, Managing Director της Dorna.

 

Να θυμίσουμε ότι η Suzuki – για να μπει στο Πρωτάθλημα – θα πρέπει να το κάνει μέσω μιας υπάρχουσας ομάδας. «Η κατάσταση έχει ως εξής», συνέχισε ο Alonso. «Έχουμε ήδη πολλούς αναβάτες στο grid και υποστηρίζουμε τις ήδη υπάρχουσες ομάδες, που είναι μαζί μας μέχρι τώρα. Ως εκ τούτου, αν όλες οι ήδη υπάρχουσες ομάδες θέλουν να συνεχίσουν και η Suzuki θέλει να μπει στο Πρωτάθλημα, τότε θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με μια από τις τωρινές ομάδες».

 

Επόμενο άρθρο »

Πρώτη πτώση για Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα