• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Χρειαζόμαστε χρόνο!
Το επίπεδό μας αυτή τη στιγμή, είναι ξεκάθαρο
Νέα 07/02/2013 - 18:32

Ο Andrea Dovizioso, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του με τη Ducati στο φετινό Πρωτάθλημα, προσαρμόζεται ακόμα στη νέα του μοτοσυκλέτα και μόνο χάρη στην εμπειρία του από άλλες εργοστασιακές, κατάφερε να δώσει πολύτιμη πληροφόρηση στους μηχανικούς του όσον αφορά στο πλαίσιο, στα ηλεκτρονικά και στον κινητήρα.

 

«Ήταν δύσκολες οι δοκιμές αλλά γνωρίζαμε την κατάσταση και ήρθαμε εδώ ακριβώς γι' αυτό, για να τη βελτιώσουμε», επανέλαβε ο Ιταλός αναβάτης και συνέχισε:  «Δεν είμαι έκπληκτος από τις επιδόσεις μας, το επίπεδό μας είναι ξεκάθαρο. Δεν είχαμε καινούργια εξαρτήματα και δεν πετύχαμε το μέγιστο με όσα διαθέταμε. Η διαφορά από τον ανταγωνισμό είναι μεγάλη, αλλά πίεσα πολύ για να καταλάβω τη μοτοσυκλέτα και να μεταδώσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στους μηχανικούς. Ίσως μάλιστα να έχουν υπερβολικά πολλές πληροφορίες!»

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο τεστ (26 έως 28 Φεβρουαρίου) που θα λάβει χώρα στην πίστα της Sepang, εκεί όπου οι προσδοκίες των κόκκινων οπαδών θα είναι μεγαλύτερες. Ωστόσο, όπως τόνισε για μια ακόμη φορά ο Dovi, χρειάζεται χρόνο! «Δεν γνωρίζουμε πως θα πάει το επόμενο τεστ στη Μαλαισία. Το μεταξύ τους χρονικό διάστημα είναι πολύ μικρό. Πρέπει να αποφασίσουμε – και δεν το έχουμε κάνει ακόμη – τι νέα εξαρτήματα θα φέρουμε εκεί. Δυστυχώς χρειαζόμαστε χρόνο για να πετύχουμε κάτι δυνατό!».

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Είμαι εδώ που ήθελα!

« Προηγούμενο άρθρο

Το 3ο video της Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα