• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Είμαι εδώ που ήθελα!
Πίσω από τις 4 εργοστασιακές μοτοσυκλέτες
Νέα 08/02/2013 - 10:26

Με καλύτερο χρόνο στα 2.00.734, o Cal Crutchlow εξασφάλισε την 5η θέση την τελευταία ημέρα των δοκιμών στη Μαλαισία, με τον Βρετανό αναβάτη να ρίχνει το χρόνοτου πάνω από μισό δευτερόλεπτο, σε σχέση με την Τετάρτη.

 

Ο Crutchlow κατάφερε να βελτιωθεί στην είσοδο των στροφών και στην πρόσφυση του πίσω μέρους, ενώ το απόγευμα έστρεψε την προσοχή του στην σταθερότητα με φθαρμένα ελαστικά. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο οδηγός της δορυφορικής Μ1, στην προσομοίωση αγώνα που έκανε, διατηρήθηκε σταθερός σε καλούς χρόνους ανταγωνιζόμενος τους χρόνους του Marquez!

 

«Ήταν μια καλή εβδομάδα και είμαι εκεί που ήθελα να είμαι, δηλαδή πίσω από τις τέσσερεις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες», σχολίασε ο άσος της Tech 3. «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα και είμαι πολύ χαρούμενος με τους χρόνους μου, διότι η μοτοσυκλέτα μου είναι σχεδόν ίδια με την περσινή!», υπογράμμισε ο Βρετανός, ο οποίος δεν είχε να δοκιμάσει κανένα νέο εξάρτημα στο πρώτο τεστ της χρονιάς!

 

«Σήμερα έκανα πολλούς γύρους με φθαρμένα ελαστικά και προσπάθησα να παραμείνω σταθερός. Βελτιώθηκα σημαντικά και στα φρένα, έτσι οι δοκιμές ήταν πολύ παραγωγικές για εμάς. Κάθε ημέρα έχτιζα περισσότερο την εμπιστοσύνη μου, ωστόσο είναι προφανές ότι το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Υπάρχουν μερικοί πολύ ταλαντούχοι αναβάτες σε καλές μοτοσυκλέτες, αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε! Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% όπως πάντα! Συγχαρητήρια και στον Bradley, διότι έκανε φανταστική δουλειά όλη την εβδομάδα. Αυτό ήταν το πρώτο του τεστ σε μοτοσυκλέτα MotoGP και ήταν πιο γρήγορος και με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό, κάθε ημέρα. Έμεινα εντυπωσιασμένος μαζί του και είναι θετικό που θα είμαι ομόσταυλός του φέτος!»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μπορούμε να παλέψουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Χρειαζόμαστε χρόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα