• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez, ημέρα 2η
Κυριάρχησε στο στεγνό ο Espargaro
Νέα 21/02/2013 - 16:12

Η δεύτερη ημέρα δοκιμών στην Ισπανία, για τις ομάδες της Moto2 και Moto3, παρείχε στους αναβάτες σχεδόν ιδανικές συνθήκες με τον Espargaro να το εκμεταλλεύεται και να ανακτά την πρώτη θέση στους χρόνους, αφήνοντας δεύτερο τον Takaaki Nakagami και τρίτο τον Scott Redding.

 

Πάντως η ημέρα δεν ξεκίνησε ιδανικά, με ομίχλη να καλύπτει την πίστα και να καθυστερεί την έξοδο των οδηγών από τα γκαράζ τους. Μέχρι το μεσημέρι η ατμόσφαιρα είχε καθαρίσει και ο Espargaro κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1.42.332, σχεδόν 3/10 μπροστά από έναν εντυπωσιακό Nakagami, ο οποίος πλασαρίστηκε δεύτερος! Ο Redding, ο οποίος αναμένεται να κονταροχτυπηθεί με τον Espargaro για τον πολυπόθητο Τίτλο, έμεινε σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο, αφήνοντας στην τέταρτη θέση τον αναβάτη της Italtrans, Julian Simon.

 

Συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις, ο Terol έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 5η θέση, αφήνοντας έκτο τον συμπατριώτη του Esteve Rabat και ελάχιστα πιο πίσω του τον Mika Kallio. Ο ομόσταυλος του Terol, Jordi Torres, δεν κατάφερε να βρει το ρυθμό του ομόσταυλού του και περιορίστηκε στην 8η θέση, επικρατώντας του Johann Zarco, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο βρεγμένο την Τρίτη. Τέλος, ο Dominique Aegerter κατάφερε να κάνει την εμφάνισή του μέσα στην πρώτη δεκάδα, σημειώνοντας το δέκατο καλύτερο χρόνο. Ο ταχύτερος των rookies ήταν ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Sandro Cortese (18ος).

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Le Mans: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK 2013: Οι αναβάτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα