• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Le Mans: ΕΔ2
Διακοπή λόγω χαλαζιού, 1ος ο Rins, 29ος ο Σίσσης
Νέα 17/05/2013 - 15:20

Ο Alex Rins σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στο Le Mans, για τη μικρή κατηγορία Πρωταθλήματος, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:44.147, επικρατώντας του εξαιρετικού Jonas Folger για έξι χιλιοστά του δευτερολέπτου! Ο Salom είναι στην τρίτη θέση, ενώ ο νικητής των πρώτων ελεύθερων, Maverick Vinales, έμεινε στην τέταρτη θέση μετά από ένα highside που είχε σήμερα το μεσημέρι. Πιο σοβαρά τα πράγματα για τον Efren Vazquez, με τον οδηγό της Mahindra Racing να σπάει τη δεξιά του κλείδα ύστερα από πτώση.

 

Ο Danny Webb ήταν πέμπτος, με τον Niklas Ajo να ακολουθεί στην έκτη θέση, μπροστά από τον ομόσταυλο του Webb, Brad Binder. Η πρώτη δεκάδα έκλεισε με τους Alessandro Tonucci, Niccolo Antonelli και Romano Fenati. Ο Σίσσης δεν έχει καταφέρει να βρει τις λύσεις που θα του επιτρέψουν να έχει ένα πιο ανταγωνιστικό χρόνο κι ενώ βελτιώθηκε κατά εννέα περίπου δέκατα, έμεινε πολύ χαμηλά στη λίστα με τους χρόνους, όντας 29ος.

 

Πρώτος Γάλλος ο Alan Techer, ο οποίος ξεπέρασε ανώδυνα την πτώση του στον προηγούμενο αγώνα - που είχε οδηγήσει στη διακοπή του - και στα δεύτερα ελεύθερα στο Le Mans πήρε την 16η θέση. Στην 30η θέση βρέθηκε η Ana Carrasco, η ομόσταυλος του Vinales. Λίγο πριν το τέλος, μια σφοδρή χαλαζόπτωση ανάγκασε τους φιλάθλους να αναζητήσουν καταφύγιο και τους αναβάτες να σταματήσουν τις προσπάθειές τους. Λίγα λεπτά μετά, ο ήλιος ξαναβγήκε πάνω από την γαλλική πίστα.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans ΕΔ2: Οι fantastic 4 σε 0.166''

Χορηγοί