• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ2: Οι fantastic 4 σε 0.166''
Pedrosa, Marquez, Rossi, Lorenzo, μαζί!
Νέα 17/05/2013 - 21:23

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η ελάχιστη διαφορά Honda & Yamaha. 

Oι Ελεύθερες Δοκιμές 2 έδειξαν ότι η θεωρητική υπεροχή της Yamaha M1 σε τέτοιες “κλειστές” πίστες δεν υπάρχει φέτος και ότι η Honda RC213V είναι ολοκληρωμένη όσο ποτέ. Οι “fantastic 4” έδειξαν ότι δίκαια χαρακτηρίζονται έτσι και έπαιξαν δυνατά, με τις Μ1 να είναι καλύτερες στα δύο πρώτα κομμάτια της πίστας και τις Honda καλύτερες στα δύο τελευταία και ιδιαίτερα ο Dani Pedrosa να κάνει διαφορά πάνω από 2 δέκατα από όλους στο 3ο κομμάτι της πίστας, που περιλαμβάνει την πίσω ευθεία της πίστας.

Έτσι όλα παίχτηκαν στις μικροδιαφορές και ο Pedrosa με την υψηλότερη τελική με 308.6χλμ/ώρα έγραψε τον ταχύτερο γύρο με 1:34.035. Στον τελευταίο του γύρο ο Marc Marquez πήρε την 2η θέση από τον Valentino Rossi που έδειξε πολύ δυνατός με τις ρυθμίσεις που ζήτησε από την ομάδα του και πέρασε τον ομόσταυλό του Jorge Lorenzo για 28 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Κοντά στους 4 που έχουν ελάχιστη διαφορά, ο Stefan Bradl με διαφορά 0.264 του δευτερολέπτου από την κορυφή και μπροστά από τον Cal Crutchlow που δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό που είχε το πρωί.

Οι δύο Ducati ακολούθησαν με αντίστροφη σειρά από ότι το πρωί και τώρα ο Ιταλός της “κόκκινης” ομάδας είναι ελάχιστα μπροστά από τον Αμερικανό.

Ο Alvaro Bautista στην 9η θέση απέχει μόλις 0.704 από τον 1ο!

 

Ο Aleix Espargaro και πάλι εντυπωσίασε πάνω στην Aprilia ART, περνώντας τους Smith, Iannone & Pirro που οδηγούν πρωτότυπες! Βέβαια ο Andrea Iannone μόλις έχει κάνει εγχείρηση στο δεξί του χέρι και μάλιστα είχε και πτώση, ευτυχώς χωρίς πολλά προβλήματα, τουλάχιστον πριν κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

 

Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας στο συνοδευτικό αρχείο τους χρόνους και τις τελικές.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Le Mans: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Ενθαρρυντικό ξεκίνημα για την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα