• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενθαρρυντικό ξεκίνημα για την Ducati
Καλός ρυθμός, μισό δευτ. πίσω από την κορυφή
Νέα 17/05/2013 - 21:22

Με καλές καιρικές συνθήκες διεξήχθη η πρώτη ημέρα του τέταρτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, με τους εργοστασιακούς αναβάτες της Ducati, Andrea Dovizioso και Nicky Hayden να φέρνουν τις GP13 τους στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα. Το δίδυμο της ιταλικής εταιρείας είχε καταφέρει να μπει μέσα στη πρώτη πεντάδα το πρωί, με τις διαφορές μεταξύ των οδηγών να είναι μικρές, απόρροια της "κλειστής" γαλλικής πίστας.

 

"Είμαι ικανοποιημένος διότι είμαστε πιο κοντά στην κορυφή, σε σχέση με τις άλλες πίστες, και ειδικά στο ρυθμός μας", δήλωσε ο Dovizioso, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει του ομόσταυλού του για δώδεκα χιλιοστά του δευτερολέπτου. "Έκανα τον καλύτερό μου χρόνο στον τελευταίο γύρο μιας μίνι προσομοίωσης, πράγμα πολύ ενθαρρυντικό. Είμαστε σε καλό δρόμο με το στήσιμο και μένουν να ρυθμίσουμε κάποιες λεπτομέρειες ακόμα. Είμαι χαρούμενος που είμαι τόσο κοντά!"

 

Ο Nicky Hayden είχε καταφέρει το πρωί να περάσει τον Andrea στη λίστα με τους χρόνους, ωστόσο δεν κατάφερε να επαναλάβει κάτι τέτοιο και το απόγευμα, μένοντας στην όγδοη θέση, λίγο πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή. "Κάναμε λίγο καλύτερο ξεκίνημα εδώ, σε σχέση με άλλες πίστες", δήλωσε ο Αμερικανός και πρόσθεσε: "Το πρωί κάναμε καλή δουλειά σε κάθε έξοδο, όχι όμως και το μεσημέρι. Ο χρόνος μου ήταν καλός, αλλά δεν ήρθε εύκολα και πρέπει να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα πιο σταθερή. Ειδικά στο δεύτερο κομμάτι της πίστας είμαστε αρκετά καλοί, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στην αλλαγή κατεύθυνσης στα πιο κλειστά σημεία. Θα δούμε βέβαια και πως θα είναι ο καιρός αύριο".

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans ΕΔ2: Οι fantastic 4 σε 0.166''

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είμαι κοντά στην pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα