• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μάιο επιστρέφει ο Luthi
Στον 3ο αγώνα της χρονιάς στη Jerez
Νέα 21/02/2013 - 13:35

Μετά την επιτυχημένη – διάρκειας 5 ωρών – επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Thomas Luthi, μετά την πτώση του στις δοκιμές της Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα, ο Ελβετός οδηγός αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις αρχές Μαΐου, στον 3ο αγώνα της σεζόν στην Jerez.

 

Ο Dr. Metzler, ο οποίος ήταν και ο επικεφαλής γιατρός στην επέμβαση, δήλωσε ότι ο αναβάτης θα αποκτήσει και πάλι πλήρη κινητικότητα στο δεξί του άκρο, ωστόσο η περίοδος της αποθεραπείας του θα κυμανθεί από 8 έως 12 εβδομάδες. «Οπωσδήποτε αυτός ο τραυματισμός αποτελεί μεγάλη απογοήτευση για μένα», σχολίασε ο Luthi. «Ωστόσο έχω εμπιστοσύνη στο γιατρό μου, είμαι στα καλύτερα δυνατά χέρια και είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσω το πρόγραμμα αποθεραπείας και σύντομα θα δουλέψω ώστε να επιστρέψω στις πίστες. Ήταν ωραίο που ένιωσα τη συμπαράσταση τόσων, πράγμα που με κάνει να θέλω να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά ώστε να επιστρέψω γρηγορότερα στη δράση!».

 

Με τον Thomas Luthi εκτός αγώνων, η Interwetten θα χρειαστεί να βρει αντικαταστάτη, τουλάχιστον για τους πρώτους δυο αγώνες της σεζόν. «Η ανάρρωση του Tom είναι η νούμερα ένα προτεραιότητά μας και η απουσία του από τους αγώνες έχει μικρή σημασία για εμάς», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Daniel Epp. «Ωστόσο, είναι εύλογο ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για τους πρώτους αγώνες της σεζόν κι έτσι αναζητούμε αντικαταστάτη τόσο για το τελευταίο επίσημο τεστ στη Jerez, όσο και για τους δυο πρώτους αγώνες σε Κατάρ και Austin. Ένας κατάλληλος οδηγός, θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε απρόσκοπτα στο πρόγραμμά μας και θα βοηθήσει τους μηχανικούς είναι απολύτως έτοιμοι για όταν επιστρέψει ο Tom».

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: Αδιανόητο να κάνει νίκες ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lascorz σχολιαστής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα