• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Αδιανόητο να κάνει νίκες ο Rossi!
Μόνο στη φαντασία ορισμένων είναι δυνατόν να επιστρέψει στις νίκες
Νέα 21/02/2013 - 14:58

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης παρουσίας του σε εκπομπή της SportMediaset (όπου και εργάζεται πλέον ως σχολιαστής για το Πρωτάθλημα των SBK), ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής SBK Max Biaggi σχολίασε: «Ο Valentino Rossi είναι σαν τον Copperfield! Παρά τα δυο άσχημά του χρόνια στη Ducati, κατάφερε και βρίσκεται στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μοτοσυκλέτα!». Στη συνέχεια και αναφορικά με τις ελπίδες του Vale για το δέκατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τόνισε: «μόνο στη φαντασία ορισμένων ανθρώπων είναι δυνατόν να επιστρέψει στις νίκες ο Rossi!».

 

Πολλοί ίσως θα είδαν τα συγκεκριμένα σχόλια σαν μια ακόμα μπηχτή για τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αποτέλεσμα της πολυετούς κόντρας των δυο μεγάλων αναβατών! Ωστόσο, είναι γεγονός ότι η κόντρα ανάμεσά τους έχει κατευναστεί τα τελευταία χρόνια, με τον Rossi μάλιστα να ακολουθεί τον Biaggi στο twitter τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και οι δυο τους συμμετείχαν στο Sic Supermoto Day. Μη θέλοντας να παρεξηγηθεί, ο Biaggi αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με το “Copperfield: «Λέγοντας ότι ο Rossi είναι ο Copperfield, το εννοούσα σαν κομπλιμέντο. Μόνο ένας μάγος σαν και αυτόν θα μπορούσε να ανακάμψει τόσο καλά, μετά από δυο δύσκολα χρόνια! Το να επιστρέψει στη Yamaha με τον Lorenzo κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν. Εύχομαι και στους δυο καλή επιτυχία!»

 

Εμείς από την πλευρά μας να σημειώσουμε ότι ουδεμία αναφορά δεν έκανε ο Ιταλός πρώην αναβάτης, για το σχόλιό του όσον αφορά στις πιθανότητες του Rossi να πάρει το δέκατο Τίτλο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στη σελίδα μας στο facebook!

 

Επόμενο άρθρο »

Και η Suzuki στη συνάντηση για την ECU

« Προηγούμενο άρθρο

Μάιο επιστρέφει ο Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα