• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και η Suzuki στη συνάντηση για την ECU
Μηχανικοί της εταιρείας έδωσαν το παρόν μαζί με τα άλλα εργοστάσια
Νέα 21/02/2013 - 17:28

Η Suzuki, που προγραμματίζει την επιστροφή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για το 2014, έστειλε μια ομάδα μηχανικών για να παραβρεθούν μαζί με τους συναδέλφους τους των άλλων κατασκευαστών, στη συνάντηση που έγινε με τη Magneti Marelli. Από το 2014, η τελευταία θα παραχωρεί την ηλεκτρονική της, η οποία και θα είναι υποχρεωτική για όλο το grid της μεγάλης κατηγορίας.

 

Βέβαια, τα τωρινά εργοστάσια του Πρωταθλήματος – Honda, Yamaha και Ducati – θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα δικά τους software, λαμβάνοντας ποινή τεσσάρων λίτρων καυσίμου, σε σχέση με τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες του grid. Η εν λόγω συνάντηση έγινε για να μπορέσουν οι κατασκευαστές να κατανοήσουν το πώς μπορεί να ενσωματωθεί η τεχνολογία τους με το νέο σύστημα, ωστόσο όπως δήλωσε ο αντι- Πρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, υπάρχουν ακόμα ορισμένα ερωτηματικά. «Όλα τα εργοστάσια ήταν εκεί, η Honda, η Yamaha, η Ducati και η Suzuki. Κάναμε πολλές ερωτήσεις αλλά δεν είμαστε 100% σίγουροι για το πώς θα γίνει η ενσωμάτωση», σχολίασε ο Nakamoto.

 

Ερωτηθείς για την παρουσία της Suzuki και για το αν θα επιστρέψει σίγουρα το 2014, απάντησε: «Δεν ξέρω! Όπως και να έχει, ήταν εκεί. Ρωτήστε τους ίδιους αν θα έρθουν το 2014. Πάντως, η αίσθησή μου είναι ότι θα βρίσκονται στο grid…».

 

Επόμενο άρθρο »

SBK 2013: Οι αναβάτες

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Αδιανόητο να κάνει νίκες ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα