• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψαλίδισε τη διαφορά ο Dovi!
Μείωσε την απόσταση από την Honda στο 1,2δ
Νέα 26/02/2013 - 17:28

Ο νέος αναβάτης της εργοστασιακής Ducati, Andrea Dovizioso, κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από την Honda του Pedrosa στο 1,2 δευτ.! Οι χρόνοι της πρώτης ημέρας ήταν πιο χαμηλοί, σε σχέση με το πρώτο τεστ, ενώ η απογευματινή μπόρα έδωσε πρόωρο τέλος στην ημέρα.

 

«Είμαι ικανοποιημένος», σχολίασε ο Ιταλός που αντικατέστησε τον Rossi στη Ducati. «Από την αρχή είχα καλύτερη αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα κι αυτό επειδή έχω περάσει περισσότερο χρόνο σ’ αυτήν. Είχαμε κάτι να δοκιμάσουμε, αλλά όχι κάτι το συνταρακτικό επειδή η διαφορά ανάμεσα στα δυο τεστ δεν ήταν μεγάλη. Συγκρίναμε δυο διαφορετικές μοτοσυκλέτες με διαφορετικά ντεπόζιτα και διαφορετική κατανομή βάρους. Δούλεψε αρκετά καλά και είχα καλή αίσθηση».

 

Παρά το ότι ο χρόνος του δεν ήταν τόσο καλός όσο στο πρώτο τεστ, ο Dovi πιστεύει ότι η διαφορά του από τον Dani κυμαίνεται σε καλά επίπεδα. «Ήμασταν πιο αργοί εξαιτίας της κατάστασης της πίστας, αλλά αυτό είναι το ίδιο για όλους κι έτσι θεωρώ ότι η διαφορά μας από την κορυφή είναι ρεαλιστική. Επίσης είμαι χαρούμενος διότι χρησιμοποίησα μόνο ένα σετ ελαστικών και είναι πολύ θετικό το ότι έκανα τον καλύτερό μου χρόνο προς το τέλος (σ.σ. στον 16ο από τους 22 γύρους)».

 

Ωστόσο ο Dovi δεν τρέφει αυταπάτες και συνεχίζει να τονίζει ότι χρειάζεται πολύ και σκληρή δουλειά. «Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Έκανα δυο γύρους πίσω από τον Dani και έχει πάντα ενδιαφέρον να είσαι πίσω από έναν πιο γρήγορο αναβάτη, για να παίρνεις τη σωστή πληροφόρηση. Το βασικό μας πρόβλημα είναι στις στροφές. Η μοτοσυκλέτα θέλει να πάει ευθεία, έτσι όταν θέλεις να στρίψεις πρέπει να φέρεις τα ελαστικά και τη μοτοσυκλέτα στο όριο! Και τα προβλήματα συνεχίζονται στην έξοδο, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν θέλει να στρίψει!».

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τη σταμάτησα με τον αγκώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo με χορηγό την Sector

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα