• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τη σταμάτησα με τον αγκώνα!
Μετά τη μάζεψα και συνέχισα αλλά έχασα δέκα δευτερόλεπτα!
Νέα 26/02/2013 - 17:57

Ο νεαρός αναβάτης της εργοστασιακής Honda, Marc Marquez, είχε μια περίεργη πτώση σήμερα το πρωί, στην 1η ημέρα των επαναληπτικών δοκιμών του MotoGP στη Μαλαισία. Ο Ισπανός κατάφερε να πλασαριστεί στην 3η θέση, παρά τη γλιστερή άσφαλτο, με διαφορά 0,362δ από τον Pedrosa!

 

«Είναι κρίμα που η άσφαλτος είναι τόσο γλιστερή», σχολίασε ο Marc. «Έτσι δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα θέλαμε, επειδή οι χρόνοι δεν ήταν τόσο γρήγοροι. Ούτε το απόγευμα μπορέσαμε να οδηγήσουμε πολύ, διότι πάνω που ξεκινούσαμε άρχισε να βρέχει και σταματήσαμε. Σήμερα δοκίμασα διαφορετικά set-ups αλλά πρέπει να ξαναδοκιμάσουμε εκ νέου, όταν η πρόσφυση θα είναι καλύτερη».

 

Σχετικά με το ατύχημά του στην έξοδο της ένατης στροφής, ο Marquez σχολίασε: «Προσπάθησα να πιέσω παραπάνω και ενήργησα όπως στη Moto2, με τον αγκώνα κάτω, αλλά στο MotoGP δεν κατάφερα να συνεχίσω έτσι! Σταμάτησα τη μοτοσυκλέτα με τον αγκώνα μου, τη σήκωσα και συνέχισα αλλά έχασα δέκα δευτερόλεπτα!». Παρά την πτώση του, ο Ισπανός ήταν και πάλι εξαιρετικά γρήγορος μένοντας πίσω μόνο από τους Pedrosa και Lorenzo. «Για μένα το 0,3δ από τον Pedrosa είναι καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Ωστόσο ξέρω ότι οι Dani, Jorge και Valentino είναι πιο δυνατοί και πιο σταθεροί από εμένα. Για την ώρα η μάχη δεν είναι δική μας. Στόχος μας εδώ είναι να δοκιμάσουμε μερικά νέα πράγματα και να κατανοήσω το στυλ μου πάνω στη μοτοσυκλέτα. Στο Austin και στην Jerez τα πράγματα θα είναι διαφορετικά καθώς εκεί θα οδηγήσουμε μόνο μια φορά. Αν βρέξει και πάλι, τότε νομίζω ότι θα βγω να δοκιμάσω στο βρεγμένο».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Dani δείχνει την ανωτερότητά του!

« Προηγούμενο άρθρο

Ψαλίδισε τη διαφορά ο Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα