• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dani δείχνει την ανωτερότητά του!
Ταχύτερος όλων την πρώτη ημέρα στην Sepang
Νέα 26/02/2013 - 18:33

Ακριβώς από εκεί που σταμάτησε την περασμένη φορά στην Sepang, συνέχισε ο Dani Pedrosa, με τον Ισπανό οδηγό να κατακτά τη γνώριμή του πρώτη θέση στους χρόνους και να εδραιώνει τη θέση του ως ένα από τα φετινά φαβορί για τον Τίτλο.

 

Ο Dani έκανε τον καλύτερο χρόνο πάνω στην RC213V – 2.01.580δ – προτού η καταρρακτώδης βροχή βάλει τέλος στην πρώτη ημέρα των δοκιμών. Συγκριτικά με τον καλύτερό του χρόνο από το πρώτο τεστ στην Μαλαισία (2.00.100), ο Pedrosa ήταν πολύ πιο αργός σήμερα αλλά σ’ αυτό συνέβαλε και η κακή κατάσταση της πίστας μετά τις πρόσφατες βροχές στην περιοχή. Ο Dani εστίασε κυρίως στην είσοδο των στροφών και στη χαρτογράφηση του κινητήρα και της ανάρτησης, ολοκληρώνοντας 43 γύρους μέχρι το τέλος.

 

«Σήμερα συνεχίσαμε να δοκιμάζουμε πράγματα με τη μοτοσυκλέτα, εστιάζοντας κυρίως στην ανάρτηση», δήλωσε ο Ισπανός και συνέχισε: «Δουλέψαμε και λίγο με τα ηλεκτρονικά. Η πίστα δεν ήταν καλή μετά τις βροχές των προηγουμένων ημερών, όμως καταφέραμε να οδηγήσουμε καλά. Το απόγευμα έβρεξε πάλι και το εκμεταλλευτήκαμε για να κάνουμε μερικούς γύρους στο βρεγμένο. Αύριο θα συνεχίσουμε με τη δουλειά όπως έχουμε προγραμματίσει».

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Κάτω από το 1 δευτ.!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τη σταμάτησα με τον αγκώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα