• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Κάτω από το 1 δευτ.!
Αν καταφέρουμε να ρίξουμε τη διαφορά εκεί, θα είναι καλά!
Νέα 26/02/2013 - 19:17

Ο Nicky Hayden βρήκε μερικά θετικά μετά την πρώτη ημέρα δοκιμών στην Sepang, όπου ο Αμερικανός άσος έμεινε 1,5δ πίσω από τον πρώτο Pedrosa. Ο Αμερικανός – όπως και ο νέος του ομόσταυλος – βρήκε θετικές τις αλλαγές στην κατανομή βάρους (είχαν στη διάθεσή τους δυο μοτέρ με διαφορετική κατανομή βάρους). «Βρήκαμε λίγα θετικά σήμερα. Γνωρίζουμε ότι η διαφορά μας με τους πρώτους είναι μεγάλη, αλλά τη ψαλιδίσαμε και είμαστε σε καλύτερη θέση σε σχέση με την τελευταία φορά. Θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες ημέρες. Αν καταφέρουμε και ρίξουμε τη διαφορά κάτω από το δευτερόλεπτο, θα είναι καλά!».

 

Στη συνέχεια εξήγησε ότι με την εναλλακτική κατανομή βάρους, το μπροστινό έγινε πιο ελαφρύ και θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Μπορεί ο Dovi να δήλωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Desmosedici έγκειται στις στροφές, ωστόσο ο Hayden ανησυχεί περισσότερο για τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στις υψηλές ταχύτητες. «Έχω συνηθίσει στο θέμα με το στρίψιμο. Για μένα μεγαλύτερο είναι το θέμα με τα σαμαράκια. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα στις γρήγορες στροφές και αυτό κάνει τη διαφορά στους χρόνους. Πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ στις στροφές 5,6,11,12 και 13. Πιστεύω ότι όλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά εγώ το έχω περισσότερο. Παράλληλα δεν είμαι ευχαριστημένος με την πρόσφυση στο όριο, θα ήθελα περισσότερα σε αυτόν τον τομέα».

 

Μια ακόμη είδηση που βγήκε, είναι το γεγονός ότι η Ducati δεν θα παραβρεθεί στο ιδιωτικό τεστ της Honda και της Yamaha στο Austin. Έτσι, ο Nicky και η Ducati θα έχουν μόλις πέντε ημέρες δοκιμών μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν στο Κατάρ. «Αυτή τη μοτοσυκλέτα θα έχουμε στο Κατάρ», σχολίασε ο Αμερικανός, αποκλείοντας να έχουμε δραστικές αλλαγές μέχρι τον πρώτο γύρο. «Εύχομαι να κάνουμε μερικά βήματα εμπρός μέχρι τότε, ώστε να μην είμαστε 1,5-2δ πίσω και στο Κατάρ».

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II, ημέρα 2η: Οι χρόνοι στις 15:00

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dani δείχνει την ανωτερότητά του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα