• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang II, ημέρα 2η: Οι χρόνοι στις 15:00
Κυριάρχησε ο Lorenzo, στην 5η θέση ο Rossi
Νέα 27/02/2013 - 10:03

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, έδωσε το ρυθμό σήμερα το πρωί στην πίστα της Μαλαισίας, στη δεύτερη ημέρα των δοκιμών που ολοκληρώνονται αύριο. Ο Ισπανός άσος βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφή της κατάταξης, σπάζοντας το μονοπώλιο του συμπατριώτη του Dani Pedrosa.

Ο καλύτερος χρόνος του Lorenzo ήρθε στον 32ο γύρο του (από τους 42) σημειώνοντας 2.00.282, αφήνοντας στη δεύτερη θέση για 0,369δ τον Pedrosa. Την έκπληξη κάνει ο Cal Crutchlow, με τον Βρετανό να είναι εξαιρετικός και να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην 3η θέση – το πρωί – περνώντας τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες του Marquez (4ος) και του Valentino Rossi (5ος στο χαμηλό 2.01). Να σημειώσουμε οτι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει δοκιμάσει προσομοίωση αγώνα, κάτι που μάλλον θα γίνει το απόγευμα.

 

Οι δυο πρώτοι ξεχωρίζουν για το ρυθμό τους, αλλά δυνατή μάχη γίνεται και για τις θέσεις 3-4-5 με τους τρεις διεκδικητές να έχουν διαφορά μικρότερη από 1/10! Οι συνθήκες της πίστας είναι καλύτερες σήμερα το πρωί (γι’ αυτό και οι χρόνοι έπεσαν) ωστόσο δεν έλειψαν και οι (λιγοστές) πτώσεις, με τον Ben Spies να είναι ο πρώτος, ευτυχώς χωρίς συνέπειες. Για μια ακόμη φορά ο Alvaro Bautista παρουσιάζεται καλός στην Μαλαισία, κατακτώντας την 6η θέση και αφήνοντας πίσω του τον Stefan Bradl και το δίδυμο της Ducati. Ο Dovi βρίσκεται μια θέση πιο μπροστά από τον ομόσταυλό του, ενώ πολύ καλός είναι και ο δοκιμαστής της ομάδας, Pirro, ο οποίος δοκιμάζει ένα νέο πλαίσιο και φιγουράρει στην 12η θέση. Στη δέκατη θέση σταθερά είναι ο Bradley Smith, με τον Iannone να τον ακολουθεί πάνω στην Ducati του.


Τέλος, να πούμε ότι μετά απο μεγάλη αναμονή ο Michael Laverty έκανε το ντεμπούτο του πάνω στη μοτοσυκλέτα του με πλαίσιο της PBM, αν και αυτό περιορίστηκε σε μόλις 5 γύρους! Το μεγαλύτερο μέρος του πρωινού το πέρασε στο γκαράζ, περιμένοντας υπομονετικά τους μηχανικούς να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους.

 

Το πλήρες ρεπορτάζ με τη λήξη των σημερινών δοκιμών, σήμερα το μεσημέρι! Τους χρόνους μέχρι τις 15:00 (τοπική ώρα) μπορείτε να δείτε στη δεύτερη φωτογραφία μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Suzuki στις δοκιμές της Καταλονίας!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Κάτω από το 1 δευτ.!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα