• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην κορυφή και πάλι ο Pedrosa!
Και τώρα επόμενες δοκιμές στο Austin
Νέα 01/03/2013 - 10:46

Ο Dani Pedrosa κατάφερε να αφήσει δεύτερο τον ομόσταυλό του – και νεοφερμένο στην κατηγορία – Marc Marquez, κατακτώντας και πάλι την πρώτη θέση της κατάταξης, την 3η και τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Μαλαισία. Το πρωί η πίστα είχε παραμείνει βρεγμένη μετά και τη νυχτερινή βροχή, ωστόσο τα πράγματα βελτιώθηκαν το απόγευμα και ο Pedrosa κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας: 2.00.562! Έτσι, ο Ισπανός άσος του HRC κατάφερε να πάρει την 1η θέση, αφήνοντας τον ομόσταυλό του δεύτερο με διαφορά 0,081δ!

 

Η τάξη αποκαταστάθηκε λοιπόν, μιας και ο Dani ήταν κυρίαρχος στις πέντε από τις έξι συνολικά ημέρες των δοκιμών στην Μαλαισία, τον Φεβρουάριο. Μόνο τη δεύτερη ημέρα του δεύτερου τεστ στην Sepang – την Τετάρτη που μας πέρασε – ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, κατάφερε να πάρει την πρωτιά από τον συμπατριώτη του. Ο Pedrosa συνέχισε να δίνει το βάρος του στο set-up της ανάρτησης, ενώ εκμεταλλεύτηκε και τις πρωινές συνθήκες για να πάρει πληροφόρηση από τη μοτοσυκλέτα του στο βρεγμένο.

 

«Το πρωί καταφέραμε να δοκιμάσουμε το στήσιμό μας στο βρεγμένο, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα! Παρ’ όλα αυτά, κάναμε μερικούς γύρους με αυτό», σχολίασε ο Pedrosa και συνέχισε λέγοντας: «Το απόγευμα, με την πίστα να έχει στεγνώσει και με τα σλικ ελαστικά, συνεχίσαμε να δουλεύουμε στις ρυθμίσεις της ανάρτησης. Σε γενικές γραμμές, το τεστ ήταν θετικό για εμάς. Τώρα πάμε στο Austin, εκεί όπου το τεστ αναμένεται πολύ ενδιαφέρον τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα. Δεν έχουμε οδηγήσει εκεί, μιας και είναι καινούργια πίστα!».

 

Επόμενο άρθρο »

Με Marquez το 1-2 η Repsol!

« Προηγούμενο άρθρο

Παραιτήθηκε ο Preziosi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα