• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με Marquez το 1-2 η Repsol!
Παρά τις πτώσεις του πήρε τη 2η θέση ο Ισπανός
Νέα 01/03/2013 - 12:11

Από την πρώτη στιγμή που κάθισε στη σέλα της RC213V, o Marc Marquez έδειξε ότι ήρθε στην μεγάλη κατηγορία για να διεκδικήσει νίκες και θέσεις στο βάθρο, αν και ο ίδιος – κρατώντας χαμηλούς τόνους – δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει ότι οι τρεις κορυφαίοι αναβάτες του Πρωταθλήματος είναι σε άλλο επίπεδο.

 

Στο τεστ της Μαλαισίας, που ολοκληρώθηκε χτες, ο νεαρός Ισπανός ήταν και πάλι εντυπωσιακός, φέρνοντας μάλιστα τη μοτοσυκλέτα του στη δεύτερη θέση, μόλις 0,081δ πίσω από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa! Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 ξεπέρασε τις δυο πτώσεις του (μια το πρωί και μια το απόγευμα) και έκλεισε με θετικό τρόπο τις δοκιμές στην Μαλαισία. Χτες ασχολήθηκε κυρίως με τα ηλεκτρονικά της Honda του και ήταν πολύ χαρούμενος με την συνολική του απόδοση στην Sepang.

 

«Συνολικά, ήταν μια καλή ημέρα. Το πρωί οδηγήσαμε στο βρεγμένο και ένιωσα πολύ καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα, αν και είχα μια πτώση», σχολίασε ο νεοφερμένος στην κατηγορία. «Έχασα το μπροστινό, χωρίς ευτυχώς ούτε εγώ, ούτε η μοτοσυκλέτα να πάθουμε κάτι. Όταν η πίστα στέγνωσε συνεχίσαμε τη δουλειά μας με τα ηλεκτρονικά και με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Στους πρώτους γύρους δεν ένιωθα απολύτως καλά με το μπροστινό μέρος και είχα άλλη μια πτώση στη φουρκέτα, όταν πίεσα λίγο περισσότερο. Την τελευταία ώρα στήσαμε τη μοτοσυκλέτα έτσι, ώστε σημειώσαμε τον ταχύτερο χρόνο σ’ αυτό το τεστ! Φεύγουμε από εδώ ευχαριστημένοι με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα».

 

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: Παραγωγικό το τεστ στην Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Στην κορυφή και πάλι ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα