• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bridgestone: Παραγωγικό το τεστ στην Sepang
Ισπανική κυριαρχία και στο δεύτερο τεστ της Μαλαισίας
Νέα 01/03/2013 - 13:47

Ο Jorge Lorenzo κατάφερε να “γράψει” 2.00.282 τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Sepang και πήρε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα των τριών ημερών. Ο Ισπανός πέτυχε τον καλύτερό του χρόνο με σκληρό μπροστά και μεσαίο πίσω ελαστικό, αφήνοντας 0,280δ πίσω του τον συμπατριώτη του Dani Pedrosa. Στην 3η θέση βρέθηκε ο νεοφερμένος στην κατηγορία Marc Marquez με χρόνο 2.00.643.

 

Οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο, με τη θερμοκρασία ασφάλτου να κυμαίνεται από τους 30οC μέχρι και τους 54οC. Αυτή τη φορά οι αναβάτες επέλεξαν τα κανονικά σκληρά ελαστικά και όχι τα δοκιμαστικά που είχε φέρει η Bridgestone για πρώτη φορά στο τεστ της Sepang στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο Masao Azuma, ο αρχιμηχανικός του Τμήματος Εξέλιξης Ελαστικών της Bridgestone. «Αυτό ήταν ένα ακόμα παραγωγικό τεστ στην Sepang, με τους αναβάτες να έχουν ποικίλες καιρικές συνθήκες για να αξιολογήσουν τα ελαστικά», ξεκίνησε να λέει ο Azuma.

 

«Τα δοκιμαστικά ελαστικά δεν αξιολογήθηκαν στο δεύτερο τεστ, τουναντίον οι ομάδες επέλεξαν τα τωρινά ελαστικά θέλοντας να δουν πως αλληλεπιδρούν με τη μέχρι τώρα εξέλιξη των μοτοσυκλετών τους. Οι δοκιμές στην Sepang είναι σκληρές σωματικά και πνευματικά κι έτσι θέλω να ευχαριστήσω τους αναβάτες και τις ομάδες για τη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα. Πλέον, η Bridgestone θα βρεθεί στη Jerez – για το τελευταίο τεστ της χρονιάς – αλλά θα υποστηρίξει και τις ιδιωτικές δοκιμές των ομάδων τις ερχόμενες εβδομάδες».

 

Επόμενο άρθρο »

Στο πρώτο γκρουπ ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Με Marquez το 1-2 η Repsol!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα