• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο πρώτο γκρουπ ο Crutchlow!
Smith: Θα πιέσω πιο πολύ στη Jerez!
Νέα 01/03/2013 - 15:09

Με τις τελευταίες του εμφανίσεις στο τεστ της Μαλαισίας, o Cal Crutchlow έδειξε σε όλους ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στους πρωτοπόρους, πάνω στη δορυφορική του M1! Παρά το ότι ήταν ελαφρώς εκνευρισμένος επειδή δεν είχε νέα εξαρτήματα στη διάθεσή του για να δοκιμάσει, εν τούτοις ο Βρετανός άσος της Tech 3 παρουσιάστηκε δυνατός στην Sepang και πήρε την τέταρτη θέση στα συνολικά αποτελέσματα (0,625 πίσω από τον Lorenzo), μένοντας κάτω από το 2.01! Παράλληλα κατάφερε να πλασαριστεί αυτός στο γκρουπ των πρωτοπόρων, αφήνοντας 5ο τον Valentino Rossi!

 

«Μείναμε ικανοποιημένοι την τελευταία ημέρα, όταν και δοκιμάσαμε προσομοίωση αγώνα με καλά αποτελέσματα», δήλωσε ο οδηγός της δορυφορικής Μ1. «Δεν είχαμε σκοπό να το κάνουμε, αλλά έμεινα έξω και με φώναξαν μετά από 14 γύρους επειδή θα έμενα από βενζίνη! Απογοητεύτηκα όμως γιατί δεν έκανα 20 γύρους, που κανείς άλλος δεν έκανε πλην του Jorge. Σήμερα δουλέψαμε πολύ στο στήσιμο, με τη μια μοτοσυκλέτα να είναι καλή σε έναν τομέα , ενώ η άλλη υπερτερούσε κάπου αλλού! Έτσι πρέπει να κάνουμε ένα συνδυασμό και αυτόν να δοκιμάσουμε στη Jerez. Σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος που είμαι κοντά στους εργοστασιακούς. Βέβαια δεν θα έχουμε νέα εξαρτήματα για τους τέσσερεις πρώτους αγώνες…».

 

Από την πλευρά του, ο Bradley Smith έδωσε βαρύτητα στην τεχνική και στο στυλ του, ενώ δήλωσε ότι επόμενος στόχος του είναι να πιέσει πιο πολύ τα ελαστικά. «Το τεστ πήγε καλά, όσον αφορά στην εμπειρία μου με τη μοτοσυκλέτα, στο να μάθω τα ηλεκτρονικά, να βελτιώσω τη συνεργασία μου με τους μηχανικούς και να υπάρχει κατανόηση τόσο μεταξύ μας, όσο και των συνεπειών των αλλαγών που πρέπει να κάνουμε», τόνισε ο νεοφερμένος στην κατηγορία και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Στα τεστ έχεις χρόνο να αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά τα Σ/Κ των αγώνων έχεις στη διάθεσή σου μόλις 45 λεπτά. Έτσι πρέπει να βρούμε ποιο στυλ θα έχω και τι αλλαγές πρέπει να κάνουμε για να διορθώνουμε τα προβλήματα. Στη Jerez θα πιέσουμε περισσότερο και θέλω να καταλάβω πιο πολύ πώς να βγάλω το καλύτερο από τα νέα ελαστικά. Τώρα κάνω τους ίδιους χρόνους τόσο με τα καινούργια, όσο και με τα παλιά ελαστικά, έτσι πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στα καινούργια και να βγάλουμε στην άσφαλτο τις πραγματικές δυνατότητες των σλικ της Bridgestone!».

 

Επόμενο άρθρο »

Φιλοφρονήσεις Rossi-Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Παραγωγικό το τεστ στην Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα