• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φιλοφρονήσεις Rossi-Marquez!
Οι δυο τους αντάλλαξαν κομπλιμέντα στην Μαλαισία
Νέα 01/03/2013 - 15:50

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Valentino Rossi και ο Marc Marquez συμπαθεί ιδιαίτερα ο ένας τον άλλο, με τον πρώτο μάλιστα να συγκρίνει αρκετά συχνά το νεαρό Ισπανό του HRC με τον εαυτό του, όταν ήταν νεότερος. Την τελευταία ημέρα δοκιμών στην Sepang, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν κοντά-κοντά για μερικούς γύρους – όχι πραγματική μάχη βέβαια, κάτι που είναι σίγουρο ότι θα δούμε τη νέα σεζόν – και να μάθει λίγο καλύτερα ο ένας τον άλλον!

 

Πρώτος ο Marquez δήλωσε ότι – αν και βρέθηκε για μόλις 3 γύρους δίπλα στον Rossi – έμαθε πολλά από τον Ιταλό σούπερ-σταρ! «Ήμουν αρκετά χαρούμενος, αν και στην αρχή ένιωσα λίγο παράξενα!», τόνισε ο Marquez για να ολοκληρώσει: «Πρώτα ήταν αυτός μπροστά και μετά εγώ, ωστόσο – αν και μόνο για 3 γύρους – μπόρεσα να μάθω αρκετά από έναν αναβάτη με μεγάλη εμπειρία. Σε κάποιες στροφές δεν έχω τη σωστή γραμμή, ή αλλού το στυλ μου είναι πιο περίπλοκο. Τα έκανε όλα πιο εύκολα και πιο γρήγορα σε μερικά σημεία της πίστας, ενώ η δική μου γραμμή μπορεί να ήταν περισσότερο στο όριο, όμως ήμουν πιο αργός. Έμαθα πολλά πράγματα!».

 

Για τη μεταξύ τους “μάχη” μίλησε και ο Rossi! Οι δυο τους βγήκαν μαζί έξω και ο Marquez περίμενε τον Ιταλό να πάρει το προβάδισμα, προτού αλλάξουν θέσεις. «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να τον παρακολουθώ από πίσω», υπογράμμισε ο Vale. «Μ’ άρεσε πολύ γιατί το στυλ του είναι ιδιαίτερα θεαματικό! Οδηγά τόσο δυνατά! Κάποια στιγμή του είπα ότι φέτος θα παλέψουμε και θα το διασκεδάσουμε στο Πρωτάθλημα. Το στυλ του είναι πολύ κοντά σε αυτό του Stoner. Είναι πολύ θεαματικός, η μοτοσυκλέτα κινείται και αυτός γλιστρά ενώ πάντα ο αγκώνας του ακουμπά στην άσφαλτο! Είναι πολύ καλός και ήδη πολύ γρήγορος. Είναι ιδιαίτερος αναβάτης επειδή έχει παράξενο στυλ, καινοτομεί! Εγώ κι ο Jorge έχουμε πιο κλασικό στυλ, αλλά του Marquez είναι διαφορετικό!».

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Βελτιωνόμασταν συνεχώς!

« Προηγούμενο άρθρο

Στο πρώτο γκρουπ ο Crutchlow!

Χορηγοί