• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Βελτιωνόμασταν συνεχώς!
Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε ακόμα πιο καλά στο επόμενο τεστ
Νέα 02/03/2013 - 18:05

Ευχαριστημένος με τη συνολική πρόοδο της ομάδας στην Μαλαισία, ο Alvaro Bautista τερμάτισε στην 4η θέση την Πέμπτη, ενώ στα συνδυασμένα αποτελέσματα πήρε την 6η θέση με διαφορά λίγο κάτω από 8/10 της κορυφής!

 

Με προσωπικό καλύτερο χρόνο στα 2.01.078, ο Bautista δείχνει έτοιμος να διεκδικεί μια θέση στην πρώτη εξάδα στο φετινό Πρωτάθλημα! "Θεωρώ ότι βρήκαμε την ισορροπία και βελτιωνόμασταν συνεχώς από την πρώτη ως την τελευταία ημέρα", σχολίασε ο Bautista και συνέχισε λέγοντας: "Μεγάλη βελτίωση είδα με το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας. Την τελευταία ημέρα βάλαμε στην μοτοσυκλέτα ό,τι είχαμε δοκιμάσει τις προηγούμενες ημέρες και καταφέραμε να έχουμε καλό ρυθμό! Πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά εδώ και γίναμε καλύτεροι στα βασικά και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα εμπρός στο επόμενο τεστ".

 

Παρά την αισιοδοξία από τα αποτελέσματα, ο 28χρονος οδηγός αντιμετώπισε ένα παράξενο περιστατικό την Πέμπτη. "Δεν ξέρω τι έγινε αλλά το δεξί μου πόδι άρχισε να ζεσταίνεται πολύ και αναγκάστηκα να γυρίσω στα pits. Δεν μπορούσα να μείνω έξω με τέτοιες θερμοκρασίες!", γέλασε! "Ξεκινήσαμε καλά στην προσομοίωση, αλλά μετά από 8-9 γύρους η μοτοσυκλέτα άρχισε να γλιστρά πολύ και αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε. Πάντως ήταν θετικό το εγχείρημα και καταφέραμε να πάρουμε αρκετά δεδομένα".

 

Επόμενο άρθρο »

O Stoner καλός στο ντεμπούτο του σε 4 τροχούς

« Προηγούμενο άρθρο

Φιλοφρονήσεις Rossi-Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα