• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Stoner καλός στο ντεμπούτο του σε 4 τροχούς
Τερμάτισε 14ος στην Αδελαϊδα, ξεκινώντας 30ος!
Νέα 03/03/2013 - 14:26

Την 1η ημέρα του διπλού πρώτου αγώνα της σεζόν για την σειρά “Clipsal 500 Dunlop” που σημαίνει αγώνες με αυτοκίνητα V-8 για το πρωτάθλημα Αυστραλίας, o Casey Stoner δεν τερμάτισε, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με τα λάστιχά του. Έτσι την 2η ημέρα έπρεπε να ξεκινήσει από την 30η θέση και το γεγονός ότι τελικά τερμάτισε 14ος θεωρείται επιτυχία.  

 

Αμέσως οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα ήθελε να συνεχίσει μια καριέρα σε αυτούς τους αγώνες και ο Stoner είπε:

“Δεν έχω καταλήξει σε συμπέρασμα ακόμη. Πήρα μια πραγματική γεύση από αυτό και σε γενικές γραμμές τώρα έχουμε μια καλύτερη ιδέα για τα πράγματα, για τα οποία νόμιζα ότι θα ήμουν νευρικός. Είμαι περισσότερο ΟΚ από ότι περίμενα. Ακόμη χρειάζομαι πολύ περισσότερη εμπειρία. Γίνονται πολλά στο cockpit του αυτοκινήτου, στις ρυθμίσεις, στην γεωμετρία και θα μου πάρει πολύ χρόνο να τα καταλάβω, μετά από 24 χρόνια που μάθαινε για μοτοσυκλέτες.

Ατυχώς τερμάτισα μόνο έναν αγώνα, θα μπορούσα να έχω δύο τερματισμούς μέχρι τώρα. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το αυτοκίνητο να λειτουργήσει σωστά όλο το Σαββατοκύριακο και χθες δεν έγινε κάτι καλύτερο. Σήμερα ήταν λίγο καλύτερο και ένιωσα πιο άνετα με αυτό. Ελπίζω μετά από λίγο καιρό ότι θα αρχίσει να έρχεται, αλλά απλά εγώ θέλω να έχω λίγη διασκέδαση, να ανταγωνιστώ μερικούς και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Όλοι μου έκαναν τη ζωή δύσκολη, σαν να ήμουν ένας από αυτούς και ένιωσα μέρος της υπόθεσης. Ο κύριος στόχος σήμερα ήταν να μην έχω πάλι λάστιχο – όπως έκανα στον 1ο αγώνα – και να φέρω το αυτοκίνητο στον τερματισμό και να έχω πολύ διασκέδαση. Όλοι ήταν πραγματικά καλοί στον αγώνα, όλοι έδιναν αγωνιστικό χώρο στα προσπεράσματα και είχα μερικές μάχες εκεί. Ήταν πολύ – πολύ διασκεδαστικά και ευχόμουν να είχαμε έναν ακόμη αγώνα αύριο. Αλλά ατυχώς αυτό η΄ταν για το Σαββατοκύριακο”.

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Roland Dane είπε:

“Έχει ένα εκπληκτικό ταλέντο. Μπορείς να το δεις από την αίσθησή του για το αυτοκίνητο. Απορρόφησε όλες τις συμβουλές που του έδωσαν και τις χρησιμοποίησε. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη θέση, το να σε πετάξουν στα βαθιά ...και όταν όλα πάρουν τη θέση τους ο Casey θα βρίσκεται στους 6 πρώτους”.

Ο επόμενος αγώνας του Stoner θα είναι στο Barbagallo Raceway, στο Perth στις 3-5 Μαΐου!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II: Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Βελτιωνόμασταν συνεχώς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα