• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Αν χρειαστεί θα τρέξω και με ένα χέρι!»
Το μεσημέρι της Τρίτης 15/4, ο Jorge Lorenzo πήρε εξιτήριο από την πανεπιστημιακή κλινική της Βαρκελώνης όπου τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο δεξί χέρι.
Νέα 15/04/2008 - 00:00
Το μεσημέρι της Τρίτης 15/4, ο Jorge Lorenzo πήρε εξιτήριο από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, όπου τη Δευτέρα 14/4 υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο δεξί χέρι για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο arm pump που τόσο πολύ τον ταλαιπώρησε στους τρεις πρώτους αγώνες της χρονιάς.

Ο Ισπανός αναβάτης της Fiat Yamaha συνοδευόμενος από τον Dr. Xabier Mir, τον μάνατζέρ του, Dani Amatriain και την μητέρα του Maria Guerrero μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία. Αποφασίσαμε να κάνουμε εγχείρηση μόνο στο δεξί χέρι γιατί σκεφτήκαμε ότι σε αυτήν την περίπτωση ο Jorge θα μπορέσει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην Κίνα. Πολλοί πιλότοι έχουν υποβληθεί σε αυτήν την επέμβαση (σ.σ. ανάλογη επέμβαση έχουν κάνει επίσης και οι Pedrosa - Elias) και από την εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι δεν είναι απαραίτητη η εγχείρηση και στο αριστερό χέρι. Τώρα, ο Jorge θα ξεκινήσει αποθεραπεία και για έναν αθλητή του επιπέδου του περιμένουμε ότι θα αναρρώσει ταχύτερα απ ότι είθισται», είπε ο Dr. Xabier Mir.

Από την πλευρά του, ο Lorenzo δήλωσε ότι στον αγώνα της Κίνας θα τρέξει ό,τι και να γίνει, ακόμα και αν χρειαστεί να οδηγήσει με ένα χέρι: «Πριν την επέμβαση ήμουν στεναχωρημένος, αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλα πήγαν καλά. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί πλησιάζει ο αγώνας της Κίνας, αλλά υπάρχει χρόνος για να αναρρώσω. Το χέρι μου πονούσε πολύ και στους τρεις αγώνες και σε πολλές περιπτώσεις μού ήταν δύσκολο να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα στο όριο. Γι' αυτό και η απόφαση για την εγχείρηση ήταν η καλύτερη. Μαζί με το γιατρό μου αποφασίσαμε να κάνουμε εγχείρηση μόνο στο δεξί χέρι γιατί σε αυτήν την περίπτωση η αποθεραπεία θα είναι πιο γρήγορη. Ο Dr. Mir με διαβεβαίωσε ότι θα είμαι έτοιμος για την Κίνα και πως θα μπορώ να οδηγήσω χωρίς προβλήματα. Τώρα έχω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και θα κάνω τα πάντα για να είμαι πανέτοιμος για τον αγώνα της Κίνας. Σε κάθε περίπτωση εγώ θα τρέξω στη Shanghai ακόμα και αν χρειαστεί να οδηγήσω με ένα χέρι. Τώρα θα επιστρέψω στο σπίτι μου στο Λονδίνο για να ξεκουραστώ. Το βασικό πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα γι' αυτό και η μητέρα μου θα είναι μαζί μου για να με βοηθάει!».

Επόμενο άρθρο »

To νέο site του Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές Estoril (14/4): Ταχύτερος ο Pedrosa

Χορηγοί