• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκτακτη συμμετοχή για Luca Marini!
Ο ετεροθαλής αδελφός του Rossi θα τρέξει στο Misano!
Νέα 04/03/2013 - 10:55

Θέλοντας να βαδίσει στα χνάρια του παγκοσμίου φήμης ετεροθαλούς αδελφού του, Valentino Rossi, ο Luca Marini προγραμμάτισε μια έκτακτη συμμετοχή στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (Moto3). Ο μικρός θα κάνει το ντεμπούτο του στο Misano, στις 15 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τελευταίες φήμες από την Ιταλία!

 

Ο Marini, ο οποίος θα γίνει 16 χρονών στις 10 Αυγούστου (κι έτσι θα μπορεί να πάρει μέρος σε αγώνα GP) αγωνίζεται φέτος στο Πρωτάθλημα Ιταλίας – στην κατηγορία Moto3 – με την Twelve Racing. Στη διάθεσή του θα έχει την FTR Honda του Romano Fenati, με την οποία ο Ιταλός πήρε τη νίκη στη Jerez και ακόμα τρεις νίκες στην πρώτη του σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα, ο Luca Marini δοκίμασε τη μοτοσυκλέτα στην Βαλένθια, ωστόσο η βροχή και το κρύο δυσκόλεψαν τα πράγματα για το νεαρό αναβάτη, ο οποίος παράλληλα διάβαζε και για τα μαθήματά του στο σχολείο!

 

Περιμένοντας να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα στην Ιταλία, ο Luca προπονείται κάθε Σάββατο στο MotoRanch του Valentino Rossi στην Tavullia, με μια Honda CRF 250.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Θα φανεί στο Austin και στην Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιδείνωση για Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα