• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο Yamaha ΧΜΑΧ400
Έρχεται να εντυπωσιάσει!
Τεστ-Μοντέλα 17/04/2013 - 13:43

Δελτίο Τύπου

 

Η οδηγική απόλαυση στο maximum! Χρησιμοποιώντας το DNA του ΧΜΑΧ και του ΤΜΑΧ και με την προσθήκη ενός πανίσχυρου κινητήρα 400 κυβικών, δημιουργήθηκε ένα νέο δυναμικό σύνολο που παρέχει την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στο στυλ, την απόδοση και τη λειτουργικότητα. Το νέο κορυφαίο μοντέλο στην κατηγορία του έρχεται να απλοποιήσει τη ζωή σας και να μεγιστοποιήσει την οδηγική απόλαυση στην καθημερινότητά σας.

 

Η κινητήρια δύναμη πίσω από το νέο δυναμικό ΥΑΜΑΗΑ ΧΜΑΧ400 είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετράχρονος, 2ΕΕΚ, 4βάλβιδος κινητήρας που παράγει πάνω από 54% περισσότερη ισχύ και 60% μεγαλύτερη ροπή σε σχέση με το XMAX250. Ο ισχυρός κινητήρας και το ελαφρύ του πλαίσιο προσφέρουν γρήγορη επιτάχυνση από τη θέση εκκίνησης, δυνατότητα για πιο γρήγορα προσπεράσματα, καθώς και υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο για μετακινήσεις σε πιο μακρινές αποστάσεις.

 

Το μικρό βάρος και οι μικρές διαστάσεις καθιστούν αυτό το κορυφαίο στην κατηγορία του μοντέλο, άκρως ευέλικτο για τους ασφυκτικούς δρόμους της πόλης. 

Σε υψηλές ταχύτητες το κομψό μπροστινό φέρινγκ και ο ανεμοθώρακας προστατεύουν τον αναβάτη και το συνεπιβάτη από τον άνεμο, ενώ παράλληλα το ευρύχωρο πάτωμα και η σέλα δύο θέσεων εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα άνεσης.

 

Χαρακτηριστικά όπως τα όργανα τύπου αυτοκινήτου, τα νέα μπροστινά και πίσω φώτα LED, τονίζουν την έμφαση στην ποιότητα με την οποία έχει κατασκευαστεί το νέο YAMAHA XMAX400.    

Με χώρο για 2 κράνη full face κάτω από τη σέλα, το νέο ΥΑΜΑΗΑ XMAX400 είναι πολύ πρακτικό, παραμένοντας και ιδιαίτερα κομψό.

 

Τα 12 σημεία που θα το κάνουν να ξεχωρίσει!

 

-          Το πιο ελαφρύ & συμπαγές της κατηγορίας του 

-          Πανίσχυρος κινητήρας 400 κ.ε. με πάνω από 54% περισσότερη ισχύ και 60% μεγαλύτερη ροπή σε σχέση με το XMAX250

-          Νέα δυναμική σχεδίαση που αποτελεί εξέλιξη της οικογένειας ΧΜΑΧ  

-          Δυναμικό & ευέλικτο

-          Δυνατή επιτάχυνση & κίνηση σε υψηλές ταχύτητες

-          Ιδανικός συνδυασμός στυλ, απόδοσης και λειτουργικότητας

-          Εύκολο στην οδήγηση, ελαφρύ στους χειρισμούς 

-          Μέγιστη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες

-          Χώρος αποθήκευσης για δύο full-face κράνη κάτω από τη σέλα

-          Δύο πλευστά μπροστινά δισκόφρενα 267mm για ισχυρό φρενάρισμα

-          Υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες με όργανα τύπου αυτοκινήτου

-          LED φώτα οδήγησης εμπρός και πίσω

 

Με τη νέα δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του YAMAHA XMAX, αυτό το ολοκληρωμένο scooter έχει κατασκευαστεί για να αποδίδει στο maximum, και να σας προσφέρει μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία στο maximum! Είτε πρόκειται για κοντινές μετακινήσεις στην πόλη που απαιτούν ευελιξία, είτε για ταξίδια και εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα που απαιτούν υψηλότερη ταχύτητα, αυτό το εντυπωσιακό maxi scooter μπορεί να τα κάνει όλα!

 

Το ΧΜΑΧ400 αναμένεται στην ελληνική αγορά από τον Ιούνιο και θα διατίθεται σε 3 χρώματα από το Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Δικύκλων ΥΑΜΑΗΑ : λευκό (Absolute White), γκρι (Matt Grey) και μαύρο (Midnight Black). Η έκδοση ABS θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2013.

 

Επόμενο άρθρο »

Aprilia Caponord 1200

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: To Pirelli Angel GT στην πίστα Nardò

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα