• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tuareg 2013 στην Τυνησία
Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου 3η στην κατηγορία γυναικών
Νέα 01/05/2013 - 15:10

Δελτίο Τύπου

 

Προσκεκλημένη της ομάδας MACAD/RNS, με μοναδικά όπλα τη Husaberg FE 450 2012, μία πυξίδα και το roadbook, η Πολυτίμη δέχεται την πρόκληση και αποτολμά έναν σκληρό, πολυήμερο αγώνα 1365 χλμ. μέσα στην έρημο της Αφρικής. Δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της και αντιμετωπίζει με επιτυχία όλες τις δυσκολίες που ένα τέτοιο ράλλυ επιφυλάσσει, τερματίζοντας στην 3η θέση ανάμεσα στις γυναίκες και δικαιώνοντας τις δικές της προσδοκίες αλλά και όσων πίστεψαν στις δυνατότητές της.

 

Διασχίζοντας άλλοτε αμμόλοφους και άλλοτε πίστες με μαλακή άμμο, καταφέρνει να κερδίσει γρήγορα την εμπειρία που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες δυσκολίες που η μορφολογία του εδάφους επιβάλλει.

 

Πολυτίμη Κυριακοπούλου: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και βαθειά συγκινημένη ακούγοντας το όνομά μου και το όνομα της χώρας μου και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συμβαίνει. Ήρθα εδώ στη μακρινή Αφρική μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι επρόκειτο να κάνω και παρά τις όποιες δυσκολίες…τα κατάφερα. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μέρα… Είχα χάσει τον ύπνο μου σκεπτόμενη αυτό που επρόκειτο να γίνει…”

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Pirro στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Schwantz, η επιστροφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα