• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pirro στην Jerez
Με νέα εξαρτήματα για να δοκιμάσει!
Νέα 01/05/2013 - 16:15

O Michele Pirro θα αγωνιστεί στην Jerez, δίπλα στους εργοστασιακούς αναβάτες της Ducati, Andrea Dovizioso και Nicky Hayden. Ο Pirro θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ben Spies στον Κυριακάτικο αγώνα, αν και η Ducati τον έχει δηλώσει ως έκτακτη συμμετοχή.

 

Ως εκ τούτου, ο Ιταλός δεν θα χρησιμοποιήσει ακριβώς τη μοτοσυκλέτα του Spies - κάτι που θα έκανε υποχρεωτικά αν δηλωνόταν ως αντικαταστάτης του Αμερικανού - αλλά θα έχει το ελεύθερο να δοκιμάσει το νέο αναβαθμισμένο κινητήρα, μαζί με άλλο πλαίσιο ή ηλεκτρονικά που πιθανότατα δεν θα είναι συμβατά με τους νυν κινητήρες της Pramac.

 

"Μαζί μας, πέρα από τον Nicky Hayden - ο οποίος πέρυσι είχε ξεκινήσει τον αγώνα από την πρώτη σειρά - και τον Andrea Dovizioso, θα έχουμε και τον δοκιμαστή της ομάδας, Michele Pirro, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του έκτακτη συμμετοχή", σχολίασε ο Team Manager της Ducati, Vittoriano Guareschi, ο οποίος και επαλήθευσε ότι ο Pirro θα έχει στη διάθεσή του μερικά νέα εξαρτήματα: GP13 του θα έχει μερικά νέα εξαρτήματα που θα μας βοηθήσουν να εστιάσουμε στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος".

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη: Ο Λεφέβρ νικητής στα Racing 125/250

« Προηγούμενο άρθρο

Tuareg 2013 στην Τυνησία

Χορηγοί