• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θέλω το τέλειο!
Lorenzo: Δεν είναι αρκετό!
Νέα 03/05/2013 - 19:11

O Jorge Lorenzo αρίστευσε και στις δυο σημερινές διαδικασίες, αφήνοντας πίσω του τον πιο επικίνδυνο αντίπαλό του, τον Dani Pedrosa, ωστόσο υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι χρειάζεται ακόμα προσπάθεια για να μην βρεθεί πίσω από τον συμπατριώτη του.

 

"Στην αρχή των δεύτερων ελεύθερων ένιωθα καλύτερα σε σχέση με το πρωί, με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει", τόνισε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με τις ρυθμίσεις και αύριο. Πρέπει να βελτιώσουμε το ρυθμό μας κατά τρία με τέσσερα δέκατα ώστε να είμαστε σταθερά στα 39. Είμαι χαρούμενος με τις πρώτες θέσεις σήμερα, όμως θέλω κι άλλα!"

 

Περισσότερα από τον εαυτό του ζητάει και ο Valentino Rossi, με τις μνήμες από τη μάλλον μέτρια εμφάνισή του στο Austin, να είναι ακόμη νωπές! "Οι δυο πρώτες διαδικασίες δεν ήταν τόσο άσχημες", τόνισε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Προσπαθήσαμε και δουλέψαμε για να βρούμε μια καλή ισορροπία με τη μοτοσυκλέτα. Ακόμα όμως δεν έχουμε βρει το τέλειο. Παράλληλα προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή ελαστικού για τον αγώνα. Είναι δύσκολο να πεις τόσο για το μαλακό, όσο και για το σκληρό κι έτσι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή την Κυριακή. Όπως και να 'χει είμαστε στην τέταρτη θέση, όχι μακριά από την κορυφή και την pole position. Αύριο πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Θα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε τον αγώνα μέσα στις πρώτες πέντε θέσεις του grid!"

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα στον καρπό για Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Να συνεχίσουμε έτσι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα