• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα στον καρπό για Hayden!
Dovi: Προσπαθώ να μείνω ήρεμος...!
Νέα 03/05/2013 - 20:35

Ο Αμερικάνος αναβάτης της Ducati, Nicky Hayden, κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την 8η θέση της σημερινής κατάταξης, παρά το ότι είχε να αντιμετωπίσει έναν απρόσμενο "αντίπαλο". O δεξιός του καρπός άρχισε να τον πονά, με την αποθεραπεία του να αποδεικνύεται προβληματική, μετά την επέμβαση που είχε κάνει τον Μάρτιο.

 

Nicky Hayden: "Δοκιμάσαμε ένα παρόμοιο στήσιμο με αυτό που είχαμε εδώ στις δοκιμές, συν κάποιες μικροαλλαγές που κάναμε στους τελευταίους δυο αγώνες. Το πρωί ένιωθα καλύτερα, εν συγκρίσει με το τεστ εδώ και ο ρυθμός μου ήταν καλός. Το απόγευμα όμως δυσκολεύτηκα πολύ, ειδικά με την πρόσφυση στις στροφές. Η μοτοσυκλέτα ανοιγόταν στις γρήγορες, πολύ σημαντικές, στροφές. Παράλληλα αντιμετώπισα και πρόβλημα με τον καρπό μου. Στο διάστημα ανάμεσα σε Κατάρ και Austin παρουσιάστηκε τενοντίτιδα και πρήξιμο. Στο Austin μπορούσα να το διαχειριστώ, αλλά εδώ είναι χειρότερο. Ως εκ τούτου, αυτό το Σ/Κ κρύβει περισσότερες προκλήσεις απ' ότι περιμέναμε! Πάντως, αν καταφέρουμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα στις στροφές-κλειδί, τότε θα βρεθούμε πιο κοντά στους πρώτους".

 

Μέτρια πράγματα από τον Andrea Dovizioso, με τον Ιταλό αναβάτη να μην έχει βρει ένα set-up που θα του δώσει καλή αίσθηση ώστε να επαναλάβει τις πολύ καλές του εμφανίσεις, στα ελεύθερα και χρονομετρημένα των προηγούμενων γύρων. Μάλιστα, πάρα το ότι βελτιώθηκε το απόγευμα, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τη δωδέκατη θέση, που τον αφήνει εκτός δεκάδας για τις δεύτερες κατατακτήριες!

 

Andrea Dovizioso: "Ήταν δύσκολα σήμερα το απόγευμα τα πράγματα και πραγματικά δεν ξέρω το λόγο! Η πρόσφυση ήταν πολύ άσχημη για όλους τους αναβάτες της Ducati και για μένα ήταν ακόμα πιο δύσκολο να είμαι ακριβής και να κρατήσω τις γραμμές μου. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε και να βελτιώσουμε την αίσθησή μας μέσω του set-up. Η μοτοσυκλέτα όμως είναι αυτή που είναι και πρέπει να προσαρμοστώ. Προσπαθώ να είμαι ήρεμος και να συνεχίσω τη δουλειά για να είμαστε ανταγωνιστικοί αύριο το πρωί".

 

Επόμενο άρθρο »

Σχέδιο επίθεσης από Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέλω το τέλειο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα