• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σχέδιο επίθεσης από Crutchlow!
Βρίθει εμπιστοσύνης ο Βρετανός της Tech 3!
Νέα 03/05/2013 - 22:00

Την ανοδική του φετινή πορεία πιστοποίησε και στην Jerez ο Cal Crutchlow, ο οποίος ξεκίνησε με το δεξί τον 3ο Γύρο Πρωταθλήματος, μέσα σε μια πίστα που του αρέσει, αλλά και του ταιριάζει πολύ! Ο Βρετανός αναβάτης - στα δεύτερα ελεύθερα - "υποκλίθηκε" μόνο στην ανωτερότητα του Παγκοσμίου Πρωταθλητή Jorge Lorenzo, ωστόσο κατάφερε να έχει από κάτω του τόσο το δίδυμο της Honda, όσο και την εργοστασιακή Μ1 του Ιταλού σούπερ-σταρ, Valentino Rossi!

 

"Ήταν, στην πραγματικότητα, μια δύσκολη ημέρα, διότι κάναμε τόσες πολλές αλλαγές ώστε η μοτοσυκλέτα ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με το τεστ που κάναμε εδώ", σχολίασε ο αναβάτης της Tech 3. "Άργησα λίγο να αποκτήσω καλή αίσθηση σήμερα και ενώ είχα καταφέρει να πετύχω τον καλύτερο χρόνο στο τεστ, σήμερα η θερμοκρασία ήταν πολύ πιο υψηλή από τότε. Άλλαζα συνεχώς μοτοσυκλέτες στα δεύτερα ελεύθερα κι έκανα όσο πιο πολλούς γύρους μπορούσα και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια".

 

Στη συνέχεια ο Cal αποκάλυψε ότι θα καταστρώσει το "σχέδιο επίθεσης" για τη συνέχεια, μετά από μια ομολογουμένως πολύ ενθαρρυντική πρώτη ημέρα στην ισπανική πίστα: "Έχουμε μερικές ιδέες για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι αύριο και θα καθίσω με τους μηχανικούς μου απόψε να δούμε τα δεδομένα που συγκεντρώσαμε, ώστε να καταστρώσουμε το κατάλληλο σχέδιο επίθεσης για τη συνέχεια! Όλη η ομάδα κάνει φανταστική δουλειά και με γεμίζουν εμπιστοσύνη για το Σάββατο και την Κυριακή!".

 

Επόμενο άρθρο »

Επιπλέον εξετάσεις για Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα στον καρπό για Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα