• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez: ΕΔ3
Καλύτερος όλων ο Rins, 17ος ο Σίσσης
Νέα 04/05/2013 - 11:23

Έχοντας κατακτήσει την πρώτη του νίκη πριν δυο εβδομάδες στο Τέξας, ο Alex Rins ανέβασε στροφές σήμερα το πρωί στην Ισπανία και φιγουράρει στην πρώτη θέση, στα τρίτα και τελευταία ελεύθερα λίγες ώρες πριν τις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο αγώνας της μικρής κατηγορίας αναμένεται απρόβλεπτος, μιας και στις τρεις μέχρι τώρα διαδικασίες έχουμε τρεις διαφορετικούς νικητές! Οι χρόνοι σήμερα έπεσαν κι άλλο, με τον Rins να γίνεται ο πρώτος που κατόρθωσε να σπάσει το φράγμα του 1:47 και με χρόνο στο 1:46.938 πήρε την πρώτη θέση. Στα τελευταία λεπτά οι περισσότεροι αναβάτες πίεσαν πολύ και είχαμε αρκετές ανακατατάξεις στον πίνακα με τους χρόνους. Δεύτερος κατέληξε ο Jonas Folger, ο οποίος όμως ήταν μπροστά για μεγάλο διάστημα.

 

Η Caretta Technology είχε ένα δυνατό πρωινό, με τους αναβάτες της, Jack Miller και John McPhee να παίρνουν την τρίτη και έκτη θέση αντίστοιχα. Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι Luis Salom και ο Niklas Ajo, ο οποίος πήγε να κάνει την έκπληξη στα τελευταία λεπτά, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση, χωρίς όμως να καταφέρει να διατηρηθεί εκεί. Αξιοσημείωτη είναι η απόδοση του Σκωτσέζου McPhee, ο οποίος είναι πολύ δυνατός σε μια πίστα που αγωνίζεται για πρώτη φορά!

 

Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώθηκε από τους Brad Binder, Zulfahmi Khairuddi, Niccolo Antonelli και Alex Marquez. Ο Θανάσης κατάφερε να βελτιώσει κι άλλο το χρόνο του, σταματώντας στο 1:48.554δ αλλά έμεινε αρκετά χαμηλά, στην 17η θέση με διαφορά στα 1,6δ από την κορυφή. Οπωσδήποτε τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον αναβάτη της KTM, με τον ανταγωνισμό να είναι ιδιαίτερα έντονος στη μικρή πίστα της Jerez.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΕΔ3 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ3: Τρομερός ο Crutchlow, 1ος

« Προηγούμενο άρθρο

Επιπλέον εξετάσεις για Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα