• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ3: Τρομερός ο Crutchlow, 1ος
Pedrosa, Lorenzo & Rossi κοντά
Νέα 04/05/2013 - 12:44

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Βρετανός από το Κόβεντρι είχε κέφια σήμερα και πήρε την 1η θέση στις Ελεύθερες Δοκιμές 3, με πειστικό τρόπο, γράφοντας 1:38.975 και μάλιστα με μια σειρά πολλών γύρων κοντά σε ατυό το χρόνο. Έτσι ο Cal Crutchlow βάζει τα θεμέλια για την πρώτη pole position και ακόμη περισσότερο για ένα βάθρο φέτος που οι “fantastic 4” έδειχναν πολύ δυνατοί.

Ο Dani Pedrosa επίσης έδειξε δυνατός κια αυτός κάτω από το 1'39'' και μάλιστα με πολύ σταθερό γυρολόγιο.

Ο Jorge Lorenzo μάλλον δεν ξεκίνησε την ημέρα των 26ων γενεθλίων του με τον καλύτερο τρόπο, αφού έμεινε ένα δέκατο του δευτερολέπτου πίσω και μάλιστα η σταθερότητά του είναι σε χρόνους αρκετά ψηλότερους από αυτούς των δύο πρώτων. Μάλιστα για πρώτη φορά νιώθει την απειλή του Valentino Rossi, που με αργή αλλά σταθερή δουλειά με τους μηχανικούς του, βρίσκουν αυτό που θέλουν από την Μ1 και είναι μόλις 27 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Andrea Dovizioso στην 5η θέση είναι και αυτός χαρούμενος, παρά το ότι η διαφορά του μισού δευτερολέπτου είναι μεγάλη, αλλά σε συνδυασμό με την 8η & 9η θέση των Hayden & Iannone δείχνει ότι η Ducati έχει τις δυνατότητες σιγα-σιγά να κλείσει την ψαλίδα απόμτις Honda & Yamaha. O Iannone βέβαια θα έχει πρόβλημα στον Αγώνα, αφού μετά από 10 γύρους το arm pump που αντιμετωπίζει γίνεται ενοχλητικό και τώρα είναι ήδη στην Clinica Mobile για θεραπεία.

Ο Marc Marquez συνεχίζει να μην βρίσκει όλες τις ρυθμίσεις που θέλει και βρίσκεται στην 6η θέση, μόλις ένα δέκατο μπροστά από τον εκπληκτικό Hector Barbera που έφερε την Aprilia ART στην 7η θέση και μαζί πήρε την πρόκριση για τη δεκάδα που πηγαίνει απευθείας στις Κατατακτήριες 2!

Την τελευταία θέση της δεκάδας πήρε ο Alvaro Bautista 0.795 του δευτερολέπτου από την κορυφή, αλλά με τη δεύτερη τελική ταχύτητα, με 293.1χλμ/ώρα, πίσω μόνο από την Honda του Pedrosa που έγραψε 293.5, που αποτελεί νέο ρεκόρ πίστας.

Αποτυχία η 11η θέση για τον γερμανό Stefan Bradl, όπως και η 13η για τον Βρετανό Bradley Smith. Οι δύο τους μαζί με τον Aleix Espargaro θα διεκδικήσουν στις Κατατακτήριες 1 τις 2 θέσεις που θα τους βάλουν στις ΚΑΤ2.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις τελικές, στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα