• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez: ΕΔ3
Το δίδυμο Rabat-Espargaro κυριάρχησε
Νέα 04/05/2013 - 13:15

Το 1-2 έκαναν οι αναβάτες της Tuenti HP 40 στα τρίτα ελεύθερα της Moto2 που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο στην πίστα της Jerez. Ο Rabat κατάφερε να αφήσει πίσω του τους μέχρι σήμερα δυο νικητές της μεσαίας κατηγορίες στους αγώνες που έχουν διεξαχθεί: τον ομόσταυλό του Pol Espargaro και τον συμπατριώτη του Nico Terol.

 

Με τα σύννεφα να απλώνουν τη σκιά τους στην ισπανική πίστα, ο Esteve Rabat κατάφερε - μόνο αυτός - να πέσει κάτω από το όριο του 1:43 και με χρόνο στο 1:42.967 πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ3. Πίσω του, με διαφορά στα δύο δέκατα, ο ομόσταυλός του Espargaro, μια διαφορά που ίσως ήταν μεγαλύτερη, αν δεν έχανε στον τελευταίο του γύρο μερικά δέκατα ο Rabat. Ο Nico Terol ήταν τρίτος, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Scott Redding να περιορίζεται στην 4η θέση, μπροστά από τον Takaaki Nakagami και τον Toni Elias. Ο δεύτερος αναβάτης του Aspar, Jordi Torres, βρέθηκε στην έβδομη θέση όντας και ο τελευταίος που κατάφερε να μείνει στο δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο.

 

Ο Marcel Schrotter ανέβηκε στην όγδοη θέση, ενώ ο Mika Kallio έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην ένατη θέση, παρά το ότι είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά. Τη δεκάδα έκλεισε ο Dominique Aegerter. Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez: Ο Rins την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ3: Τρομερός ο Crutchlow, 1ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα