• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez: Ο Rins την pole!
Μαζί του οι Vinales-Salom, 14ος ο Σίσσης
Νέα 04/05/2013 - 14:59

Ο 17χρονος Alex Rins ήταν απόλυτος κυρίαρχος στις κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας του Πρωταθλήματος, σταματώντας και πάλι - μόνο αυτός - το χρονόμετρο κάτω από το όριο του 1:47, αφήνοντας σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω του το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, Maverick Vinales.

 

Ο Rins ήταν καταπληκτικός και κατόρθωσε να πάρει όχι μόνο τη δεύτερη συνεχόμενή του pole position φέτος, αλλά και τη δεύτερη συνεχόμενη στην Jerez και τρίτη συνολικά της σύντομης καριέρας του! Ο Vinales οπωσδήποτε δεν θα είναι χαρούμενος με τη διαφορά, θα έχει ωστόσο την ευκαιρία να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του αυριανού grid, με τον Salom - ακόμα έναν Ισπανό - να την κλείνει. Χάρη στις προσπάθειές τους και στην σκληρή δουλειά, οι Binder, Miller και Antonelli θα ξεκινήσουν αύριο τον αγώνα από τη δεύτερη σειρά! Ο ομόσταυλος πάντως του τελευταίου, Baldassari, έπεσε και εξάρθρωσε τον ώμο του, κάτι που τον καθιστά αμφίβολο για τον αυριανό αγώνα.

 

Μπροστά από τον Ajo - όγδοος στη λίστα ενώ είχε και πτώση - βρίσκεται ο Jonas Folger, ο οποίος περίμενε περισσότερα σήμερα το μεσημέρι, όμως κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα. Ένατος είναι ο Jakub Kornfeil, έχοντας όμως λιγότερο χρόνο στην ισπανική πίστα, μιας και χτες έλειπε για να δώσει εξετάσεις. Τη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Efren Vazquez. Ο Σίσσης δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τη διαδικασία και χρειάστηκαν είκοσι λεπτά περίπου για να σκαρφαλώσει στην 16η θέση. Στη συνέχεια και χάρη στον 12ο γύρο του, πήρε την 14η θέση και θα ξεκινήσει από αρκετά πίσω τον αγώνα, σε μια πίστα όπου πέρυσι είχε την ατυχία να πέσει ενώ ήταν τέταρτος. Φέτος το επίπεδο έχει ανέβει και ο Θανάσης θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο του το ταλέντο και τη ψυχραιμία, αν θέλει να πετύχει μια θέση μέσα στην πρώτη δεκάδα, κάτι που σίγουρα δεν φαντάζει ακατόρθωτο για τις δυνατότητες του νεαρού!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΚΑΤ1&2: Γιόρτασε με pole o Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα