• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΚΑΤ1&2: Γιόρτασε με pole o Lorenzo
Rossi, Pedrosa, Crutchlow, Iannone έπεσαν στις ΚΑΤ2!
Νέα 04/05/2013 - 16:51

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Τα 26α γενέθλιά του έχει σήμερα ο Jorge Lorenzo και τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, με την 27η pole position της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία. Μια pole position που ήρθε όχι από έναν απόλυτο γύρο, αφού ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν συγκρατημένος, λόγω των πολλών πτώσεων που είχαν προηγηθεί και μάλιστα έκανε και δύο λάθη σε δύο φρεναρίσματα. Με 1:38.673 έκανε τον ταχύτερο γύρο του διημέρου, αλλά έχει δουλειά με την ομάδα του για να ρυθμίσει σωστά τη μοτοσυκλέτα του για το ρυθμό του Αγώνα, που όπως είπε και ο ίδιος θα είναι αρκετά ψηλότερα από αυτόν το χρόνο.

Ο Dani Pedrosa στην προσπάθειά του να αντεπιτεθεί στο χρονόμετρο, είχε μια πτώση, ευτυχώς ανώδυνη, ενώ πεσών ήταν νωρίτερα και ο Cal Crutchlow, που με τη 2η μοτοσυκλέτα του δεν κατάφερε κάτι καλό.

Ο Valentino Rossi επίσης έπεσε και μάλιστα με πολλά χλμ/ώρα, ευτυχώς και αυτός χωρίς να πάθει τίποτε. Mε τις δύο αυτές Yamaha M1 εκτός μάχης, ο Marc Marquez πήρε την 3η θέση, μια θέση που όπως είπε, δεν περίμενε με τίποτε. Έτσι ξεκινώντας από την πρώτη σειρά της εκκίνησης και αύριο ο 20χρονος Ισπανός θα είναι το αουτσάιντερ, στα δύο μεγάλα φαβορί των Ισπανών.

Ένας ακόμη συμπατριώτης τους ο Alvaro Bautista ξεκινά από την 6η θέση και τη 2η σειρά της εκκίνησης, αφήνοντας την Ducati του Nicky Hayden στην 7η θέση.

Ο Stefan Bradl που με την ψυχή στο στόμα, πήρε την πρόκριση για τις Κατατακτήριες 2, έκανε χωρίς άγχος ένα καλό γύρο και πήρε την 8η θέση, ανάμεσα στις δύο κόκκινες μοτοσυκλέτες, αφού 9ος είναι ο Andrea Dovizioso.

O Hector Barbera με την FTR-Kawasaki ξεκινά από την 4η σειρά και θα έχει δίπλα του τον Andrea Iannone που έπεσε και αυτός και τον Bradley Smith που δεν κατάφερε να επαναλάβει τον καλό χρόονο που είχε κάνει λίγο νωρίτερα στις Κατατακτήριες 1. Εκεί ο Βρετανός, μαζί με τον Bradl, πέρασαν τον Aleix Espargaro, που έτσι ξεκινάει 13ος, μπροστά από τον δοκιμαστή της Ducati Michele Pirro.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις τελικές, στα συνοδευτικά αρχεία.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez: Πρώτη pole για Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez: Ο Rins την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα