• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez: Πρώτη pole για Rabat!
Redding και Nakagami μαζί του στην 1η γραμμή
Νέα 04/05/2013 - 17:40

Ο Esteve Rabat πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του, σήμερα στην πίστα της Jerez, με τον αναβάτη της TuentiHP 40 να αφήνει πίσω του τόσο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Scott Redding, αλλά και τον Ιάπωνα, Takaaki Nakagami.

 

Για δεύτερο συνεχόμενο γύρο, έχουμε έναν αναβάτη ο οποίος κατακτά την πρώτη του pole position, μιας και ακριβώς αυτό είχε καταφέρει πριν δυο εβδομάδες στο Τέξας, ο Scott Redding. Ο τελευταίος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του στο βαθμολογικό πίνακα από τη δεύτερη θέση του αυριανού grid, μπροστά από τον πολύ δυνατό Ιάπωνα Nakagami, ο οποίος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν και ήδη καλοβλέπει ένα δεύτερο βάθρο, μετά τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ. Πάντως ο Rabat έδειξε απλησίαστος από τους υπόλοιπους, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:43.251 αφήνοντας τον Βρετανό πίσω του για περίπου μισό δευτερόλεπτο!

 

Ένα από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας, ο Pol Espargaro θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση αύριο, ενώ δίπλα του θα πάρουν θέση οι Jordi Torres και Xavier Simeon. Ο νικητής του Τέξας, Nico Terol, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Schrotter για μόλις εννιά χιλιοστά του δευτερολέπτου. Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Luthi και Anthony West.

 

Στο συνοδευτικό μας αρχείο μπορείτε να δείτε τους χρόνους και τις τελικές!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Προβάδισμα οι Dani και Jorge

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΚΑΤ1&2: Γιόρτασε με pole o Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα