• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Προβάδισμα οι Dani και Jorge
Πτώση και 2η θέση για Pedrosa
Νέα 04/05/2013 - 18:14

Χάρη στις δυνατές τους εμφανίσεις σήμερα το πρωί στην πίστα της Jerez, οι Dani Pedrosa και Marc Marquez κατάφεραν να μπουν μέσα στη δεκάδα που πήρε απευθείας το εισιτήριο για τις δεύτερες κατατακτήριες δοκιμές. Εκεί και συγκεκριμένα στην 8η στροφή, ο Pedrosa είχε μια πτώση - ευτυχώς χωρίς κάτι το σοβαρό για τον αναβάτη της Repsol Honda - και ο καλύτερός του χρόνος στο 1:38.920 ήταν αρκετός για να του χαρίσει τη δεύτερη θέση στην αυριανή γραμμή εκκίνησης.

 

Dani Pedrosa: "Η διαδικασία μας πήγε καλά, αλλά στο τέλος είχα μια πτώση στην όγδοη στροφή, καθώς πίεσα περισσότερο κι έχασα το μπροστινό. Τα έχουμε πάει καλά όλο το Σ/Κ και η μοτοσυκλέτα δουλεύει πολύ καλά κι έτσι ελπίζουμε αύριο ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Το πιο σημαντικό στον αυριανό αγώνα θα είναι ο ρυθμός κι ελπίζω να ξεκινήσω καλά και να κάνω ένα δυνατό αγώνα!"

 

Την πτώση δεν γλύτωσε ούτε ο ομόσταυλός του, Marc Marquez, ο οποίος και έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στα τέταρτα ελεύθερα νωρίτερα. Στη συνέχεια, στις ΚΑΤ2, ο Ισπανός προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό κι εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αντιπάλων του, κατόρθωσε να φτάσει την τρίτη θέση και να ελπίζει σε κάτι καλό αύριο, σε μια πίστα που δεν του ταιριάζει ιδιαίτερα.

 

Marc Marquez: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα απ' ότι περίμενα. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ, αλλά τα πήγαμε καλά στις κατατακτήριες και αύριο ξεκινάμε από την πρώτη σειρά, που είναι πολύ σημαντικό. Ξέρω ότι οι Dani και Lorenzo είναι ένα βήμα πιο μπροστά από εμάς για την ώρα, αλλά θα προσπαθήσω να δώσω το 100% αύριο και να κρατήσω το ρυθμό μου. Θα είναι δύσκολα και πολύ απαιτητικά με τα ελαστικά, όμως θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στους φιλάθλους μας!"

 

Επόμενο άρθρο »

100% έτοιμος για τον αγώνα ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez: Πρώτη pole για Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα