• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Ξεκινάμε κοντά στην κορυφή!
Dovi: Θα δούμε ποιος είναι καλύτερα προετοιμασμένος!
Νέα 04/05/2013 - 19:46

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Nicky Hayden κατάφερε να πλασαριστεί έβδομος στις ΚΑΤ2, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:39.654. Μετά τις προηγούμενες δυο κατατακτήριες, όπου και είχε αντιμετωπίσει θέμα με τον πίσω τροχό του, ο Αμερικανός ήταν ικανοποιημένος με τη θέση του, μια θέση που θα μπορούσε να βελτιώσει αν δεν έπεφτε πάνω σε απομεινάρια από την πτώση του Rossi, που του κατέστρεψαν το γρήγορο γύρο του. Πάντως, ειδικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεξί του καρπό, ο Hayden γνωρίζει ότι μόνο εύκολος δεν θα είναι ο αυριανός αγώνας!

 

Nicky Hayden: "Με αυτόν να είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός γύρος, με πολλούς θεατές στις κερκίδες, ένιωθα σαν να είχαμε τον αγώνα σήμερα! Ήταν έντονα και ξεκάθαρα ότι όλοι πίεζαν, αν δούμε και τις πτώσεις που είχαμε. Το πρωί είχαμε δει μικρή βελτίωση και η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Όπως και χτες όμως, αυτό άλλαξε με τις πιο υψηλές θερμοκρασίες το απόγευμα και η απόδοσή μας επηρεάστηκε. Στο τέλος όμως, τα πήγα καλύτερα από τις δυο προηγούμενες κατατακτήριες, όταν και είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον πίσω τροχό. Σήμερα δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα και μπόρεσα να το διασκεδάσω και να πάρω μια καλή θέση στο grid. Μάλιστα, σε ένα σημείο πήγαινα πολύ γρήγορα αλλά μου κατέστρεψαν το γύρο μερικά απομεινάρια από την πτώση του Rossi, αλλά αυτό συμβαίνει. Γνωρίζω ότι αύριο δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας, ειδικά στην κατάστασή μου, αλλά είναι ωραίο που θα ξεκινήσω πιο κοντά στην κορυφή".

 

Ο Andrea Dovizioso υπογράμμισε την ικανοποίησή του διότι σήμερα κατάφερε να βρει την καλή αίσθηση που είχε στους προηγούμενους γύρους του Πρωταθλήματος. Ωστόσο, με τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες το απόγευμα, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την ένατη θέση, με χρόνο στο 1:39.848.

 

Andrea Dovizioso: "Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάναμε σήμερα, διότι βελτιώσαμε το στήσιμο και επανήλθε η καλή αίσθηση από τους δυο πρώτους αγώνες. Το πρωί, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, μπορούσαμε να πιέσουμε και να κάνουμε καλούς χρόνους όμως το απόγευμα η διαφορά μας μεγαλώσε. Ήταν δύσκολο να κάνω καλό χρόνο το απόγευμα και ήταν ξεκάθαρο με τον αριθμό των πτώσεων, ότι οι περισσότεροι είχαν πρόβλημα με το μπροστινό. Ο αγώνας θα είναι διαφορετικός από αυτές τις διαδικασίες, διότι όταν τα ελαστικά φθείρονται οι χρόνοι ανεβαίνουν και θα δούμε ποιος θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος! Θα είναι σίγουρα ένας μεγάλος και δύσκολος αγώνας".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

100% έτοιμος για τον αγώνα ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα