• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: 12ος ο Σίσσης!
Σ' έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε πρόωρα
Νέα 05/05/2013 - 12:48

Ο αγώνας της μικρής κατηγορίας διακόπηκε στον 17ο γύρο, όταν η κόκκινη σημαία κυμάτισε εξαιτίας μιας πτώσης του Techer, ο οποίος έμεινε ακίνητος στο χώμα με τους ανθρώπους της πίστας να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς μετά από λίγο, ο Γάλλος αναβάτης ανέκτησε τις αισθήσεις του.

 

Ο Σίσσης δεν έκανε καλό ξεκίνημα από την 14η θέση, σε μια δύσκολη και σφιχτή πίστα, ειδικά αν δεν είσαι στις μπροστινές θέσεις στην εκκίνηση. Ο Θανάσης έπεσε στην 16η θέση, ενώ στη συνέχεια έδωσε μάχη με τον περσινό νικητή της Jerez, Romano Fenati, χωρίς να καταφέρνει να επικρατήσει, ενώ λίγο πιο μετά τον πέρασε και ένας πολύ καλός McPhee. Η συνέχεια ήταν απρόσμενη για τον Έλληνα αναβάτη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις πολλές πτώσεις - θυμίζουμε ότι το βράδυ έβρεξε στην Ανδαλουσία - και από 17ος σκαρφάλωσε στην 12η θέση, όπου και βρισκόταν όταν κυμάτισε η κόκκινη σημαία, προσθέτοντας άλλους τέσσερεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

 

Να σημειώσουμε ότι η "τύχη" χαμογέλασε στον Σίσση και στο Τέξας, όταν κατάφερε και πάλι να πάρει την 12η θέση, μετά την επανεκκίνηση του αγώνα της μικρής κατηγορίας μετά από πτώση του Iwema. Τότε, όπως και σήμερα, ο νεαρός κατάφερε από 17ος να σκαρφαλώσει στην 12η θέση!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Πρώτη νίκη για Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Ένεση ηθικού για Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα