• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ύμνοι Suppo για Pedrosa!
Όταν είναι καλά, μπορεί να γίνει ανίκητος!
Νέα 07/05/2013 - 16:14

Το δίδυμο της Repsol Honda έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη φετινή σεζόν, με τους Marc Marquez και Dani Pedrosa να έχουν πανηγυρίσει από μια νίκη στους τρεις πρώτους αγώνες. Ειδικά ο τελευταίος έκανε μια θριαμβευτική επιστροφή στο ρυθμό και στις εμφανίσεις που παραπέμπουν στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, όταν ο Dani ήταν κυριολεκτικά ανίκητος! Η εμφάνιση αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Livio Suppo, ο οποίος τόνισε σχετικά στο motogp.com:

 

"Αν θυμάστε, μετά το Austin είχε πει ότι ήταν χαρούμενος όχι μόνο για τη δεύτερη θέση, αλλά κυρίως διότι είχε ανακτήσει την αίσθηση που είχε πάνω στη μοτοσυκλέτα από τα μέσα μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν", τόνισε, κάνοντας φανερό ότι περιμένει από τον αναβάτη του να επαναλάβει το τρομερό του περσινό σερί. "Η νίκη την Κυριακή επιβεβαιώνει αυτό. Γνωρίζουμε ότι όταν ο Dani είναι καλά και έχει καλή αίσθηση πάνω στην μοτοσυκλέτα, μπορεί να είναι ανίκητος! Ας ελπίσουμε ότι θα διατηρηθεί σ' αυτή την κατάσταση ώστε να έχουμε μια συναρπαστική σεζόν φέτος!"

 

Το ξεκίνημα του Marquez στο φετινό Πρωτάθλημα, στην πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, είναι αξιοσημείωτο και πολλοί είναι αυτοί που δεν διστάζουν να μιλούν ακόμα και για τον Τίτλο! Στο συγκεκριμένο σενάριο, ο Suppo κατευνάζει τον όποιο ενθουσιασμό: "Ειλικρινά, δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα αυτό", απάντησε σε σχετική ερώτηση. "Είναι σίγουρο ότι έχει κάνει μια φανταστική αρχή, προηγούμενος στη βαθμολογία κι έχοντας τρία βάθρα στους πρώτους τρεις αγώνες και δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα! Από την άλλη, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι διότι πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνει ένα άσχημο Σ/Κ... Το σημαντικό είναι ότι έχουμε δυο αναβάτες που είναι χαρούμενοι με τη μοτοσυκλέτα και μια ομάδα που δουλεύει πολύ καλά!"

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo το κατάπιε, τελικά, το προσπέρασμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα