• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πετυχημένη εγχείρηση για τον Iannone
Θα προσπαθήσει να τρέξει στο Le Mans
Νέα 08/05/2013 - 17:06

O Andrea Iannone υπεβλήθη χθες σε εγχείρηση στην κλινική Dexeus στην Βαρκελώνη, την κλινική που έχουν επισκεφθεί οι περισσότεροι οδηγοί του MotoGP! Τα ράμματα θα βγουν πριν από τον Αγώνα του Mugello GP, αλλά ο Iannone να είναι πάνω στη μοτοσυκλέτα της Energy T.I. Pramac Racing Team στο Γαλλικό Grand Prix στις 19 Μαΐου.   

 

Ο
Andrea Iannone δήλωσε:

“Δεν μπορώ να πω ότι είμαι στα καλά μου. Μετά την Jerez πήγα στην Βαρκελώνη για να κάνω εγχείρηση στο δεξί μου βραχίωνα, ώστε να εξαλείψω το πρόβλημα που με ενοχλούσε από το Κατάρ, αλλά τώρα πραγματικά νιώθω χάλια. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά έχω εμπιστοσύνη γιατί ο Dr Mir έχει εγχειρίσει τόσους πολλούς οδηγούς στο παρελθόν και σίγουρα έχει πολύτιμη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Μου είπε ότι δεν βλέπει συχνά τόσο πιεσμένο μυ, αλλά φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά. Απλά πρέπει να περιμένω να περάσει ο πόνος. Επίσης δούλεψε στην πληγή μου στο γόνατο και προσπάθησε να επιταχύνει την ανάρρωσή μου και παρά το ότι και αυτό είχε πολύ πόνο, είμαι χαρούμενος ότι το έκανε. Δεν μπορώ να περιμένω να τα αφήσω όλα αυτά πίσω μου και να βρεθώ πάλι πάνω στη μοτοσυκλέτα μου”.

 

Η κλινική του Dr Mir έβγαλε την εξής ανακοίνωση: 



7 Μαΐου 2013 – Ο ασθενής Andrea Iannone εγχειρήστηκε το απόγευμα στην Quirón Dexeus University Hospital για σύνδρομο διαμερισματοποίησης (arm pump) στο δεξί του βραχίωνα. Ο
Dr Xavier Mir, Διευθυντής Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής Χεριού του Quirón Dexeus University Hospital έβγαλε την περιτονίτιδα με μικροχειρουργική. Επιπρόσθετα καθάρισε χειρουργικά την πληγή του ασθενούς στο δεξί γόνατο. Ο ασθενής θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 24 ώρες.  

 

Επιπλέον ο Ιταλός είπε στον Ιταλικό τύπο:  

"Ο Dr. Mir με διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά και ότι το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν υπαρκτό. Όλα πήγαν καλά, αλλά θα είναι δύσκολο να ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι στοLe Mans, όμως θέλω να είμαι εκεί! Πριν την επέμβαση πίστευα ότι θα ήμουν 100% έτοιμος, αλλά η πίστα της Γαλλίας δεν είναι η ιδανική για να επιστρέψω, μιας κι έχει αρκετές σφιχτές στροφές. Θέλω όμως να είμαι εκεί για να προετοιμαστώ για τον αγώνα στοMugello!"

Επόμενο άρθρο »

Η Αργεντινή σχεδόν έτοιμη για MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν επιστρέφει στο Le Mans ο Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα