• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Αργεντινή σχεδόν έτοιμη για MotoGP
H Πάτρα τι κάνει;
Νέα 09/05/2013 - 11:46

Η πίστα Termas de Rio Hondo πήρε το ΟΚ από την επιτροπή του MotoGP™ και την FIM, μετά από δύο ημέρες προσεκτικής παρατήρησεις της προόδου των έργων, στη νέα πίστα της Αργεντινής. Τον Ιούλιο μάλιστα θα γίνει και ένα τεστ εκεί. 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1982 Franco Uncini (FIM Grand Prix Safety Officer), πήγε στην πίστα μαζί με τον Javier Alonso (Διευθύνοντα Σύμβουλο Events Area της Dorna Sports) – ο οποίος τον Απρίλιο του 2007 είχε επισκεφθεί την πίστα των Σερρών για να διερευνηθεί η πιθανότητα για Ελληνικό GP, τον Arturo Scalise (Πρόεδρο της CAMOD, της Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας της Αργεντινής) και τον Orlando Terranova (CEO του Grupo OSD που οργανώνει το GP της Αργεντινής).

 

“Η πίστα είναι ωραία και τα στάνταρτ ασφαλείας είναι πολύ ψηλά”, είπε ο Uncini. “Γενικά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος και εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της δουλειάς που έχει γίνει, αλλά τώρα θέλουμε να φτάσουμε την τελική έγκριση της πίστας, αφού γίνουν μερικές μικρές τροποποιήσεις”, συμπλήρωσε.

Η Αργεντινή είχε φιλοξενήσει για τελευταία φορά MotoGP™ το1999, στην πίστα Autodromo Oscar Alfredo Galvez στο Buenos Aires.

 

Η Πάτρα από την ημέρα που έγινε η ανακοίνωση της υπογραφής από την Βουλή της έγκρισης του σχετικού κονδυλίου, δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για να μάθουμε το τι σκέφτονται οι υπεύθυνοι. Οπότε...

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati Test, Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Πετυχημένη εγχείρηση για τον Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα